Ghezzal'dan sakatlık açıklaması!

Sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyen Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, sosyal medya hesabından çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Ghezzal'dan sakatlık açıklaması!

Beşiktaş 'ta Alanyaspor maçında sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Ghezzal, ardından 5 maçı da kaçırmak zorunda kalmıştı.

8.haftada oynanacak Fenerbahçe derbisinde oynamak isteyen Ghezzal, resmi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama

"Böyle bir açıklama yapacağım hiç aklıma gelmezdi fakat artık bazı konulara açıklık getirmem gerektiğini düşünüyorum. Son zamanlarda sosyal medyada çok fazla sahte haberler görmeye başladık ve bize zarar vermek için yapıldığını belirtmek isterim. Taraftarımız bilsinler ki bu büyük kulübe her zamanki gibi %200'ümü vererek hazırlanıyorum. Teknik heyet ve sağlık ekibiyle (özel teşekkürü hak ediyorlar) bir an önce sahalara dönmem için elimizden geleni yapıyoruz. İyi niyetimden şüphe duyanlar için şunu hatırlatmak isterim ki son oynadığım Alanyaspor maçına sakat olduğum halde oynamak istedim ve bu sebeple devre arası oyundan çıkmak zorunda kaldım. O günden beri hazır olmam için maksimum şekilde çalışmalarım devam ediyor. En yakın zamanda hazır olmak dileğiyle, tüm arkadaşlarıma ve hocalarıma desteğim devam ediyor."

Ghezzal'dan sakatlık açıklaması! - Resim : 1