Survivor Meryem Kasap'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! İnanılır gibi değil!

Sakatlığı nedeniyle Survivor'dan diskalifiye edilen ünlü atlet Meryem Kasap'ın estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı. Kasap'ın yüzündeki değişimi görenler görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Survivor Meryem Kasap'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! İnanılır gibi değil!

Survivor 2021'e başarılı performansıyla damga vuran Kırmızı takım yarışmacısı Meryem Kasap, sakatlığı nedeniyle diskalifiye edilmişti. Kasap, hayallerine gözyaşlarıyla veda etmişti.

Ünlü atlet Meryem Kasap'ın Survivor'a katılmadan önce burun estetiği yaptırdığı ortyaya çıktı. 

Survivor Meryem Kasap'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! İnanılır gibi değil! - Resim : 2

Estetik yaptırmadan önceki fotoğrafları ortaya çıkan Kasap'ın inanılmaz değişimi ise, ağızları açık bıraktı.

Survivor Meryem Kasap'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! İnanılır gibi değil! - Resim : 4

Survivor Meryem Kasap kimdir?

Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde Trabzon’da doğdu. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğü olan Meryem Kasap, ilkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilendi. 

Sporla tanışması lise yıllarında başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadı. Daha sonra bireysel spor yapma kararı aldı ve atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı.

2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığım bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldım ve 400 metre branşına geçti. Bu dönem içinde lise öğrenimimi tamamladı ve  Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandı.

Survivor Meryem Kasap'ın estetiksiz hali ortaya çıktı! İnanılır gibi değil! - Resim : 5

Eğitim ve spor hayatını aynı anda yürüttü. Kararlılığı ve azmi sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştı ve milli takıma seçildi. Devam eden yıllar içinde bu başarıları devam etti ve Türkiye’yi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladı. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya kazandı.

Bu süreç içinde lisans öğrenimimi tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken diğer yandan fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapıyor.