Sakatlıklar planları değiştirdi! Valencia'nın yanındaki isim kim olacak? Fenerbahçe'de ibre milli golcüye kaydı!

Fenerbahçe'de forvet hattında yaşanan sakatlıkların ardından Serdar Dursun'a gün doğdu. Golcü futbolcu Beşiktaş derbisine ilk 11'de başlamak için Teknik Direktör Jorge Jesus'tan görev bekliyor.

Sakatlıklar planları değiştirdi! Valencia'nın yanındaki isim kim olacak? Fenerbahçe'de ibre milli golcüye kaydı!

Fenerbahçe'de takımı sırtlayan golcü futbolcular sakatlıklarla boğuşuyor. Michy Batshuayi, Joshua King ve Enner Valencia'nın sakatlığı sonrası ilk 11'de oynayabilecek 2 forvet kaldı.

Sakatlıklar planları değiştirdi! Valencia'nın yanındaki isim kim olacak? Fenerbahçe'de ibre milli golcüye kaydı! - Resim : 1

JESUS'TAN TAM NOT ALDI

Serdar Dursun ve Joao Pedro'dan birinin sakatlığını atlatması durumunda Valencia'nın partneri olması bekleniyor. Zenit maçında iyi bir performans sergileyen Serdar Dursun, form durumuyla Jesus'tan tam not aldı.

Sakatlıklar planları değiştirdi! Valencia'nın yanındaki isim kim olacak? Fenerbahçe'de ibre milli golcüye kaydı! - Resim : 2

TAKIMA KATKI VERMEK İSTİYOR

Derbide sahada olmayı hedefleyen futbolcunun çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğü, bu maçta sergileyeceği performansla sezonun geri kalanı için de Jesus'un gözüne girmek istiyor. Serdar'ın şampiyonluk yarışında takımına katkı vermek istediği kaydedildi.

Sakatlıklar planları değiştirdi! Valencia'nın yanındaki isim kim olacak? Fenerbahçe'de ibre milli golcüye kaydı! - Resim : 3

ÜÇ GOL ATTI

Serdar Dursun bu sezon ligde Hatayspor, Avrupa Ligi elemelerinde ise Austria Wien ve Slovacko karşısında gol sevinci yaşamıştı.