Sakız kutusundan 2.5 kilogram uyuşturucu çıktı! 2 kişi gözaltına alındı

Esenler'de İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda, sakız kutuları içinde gizlenmiş yaklaşık 2.5 kilogram mariuhana ele geçirildi. Operasyonda M.Ü ile K.A.A. isimli kişiler yakalanarak, sevk edildikleri adliyede "uyuşturucu madde ticareti” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sakız kutusundan 2.5 kilogram uyuşturucu çıktı! 2 kişi gözaltına alındı

Esenler’de bir eve düzenlenen operasyonda sakız paketlerine gizlenmiş 2.5 kilogram uyuşturucu ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri ihbar üzerine bir eve operasyon düzenledi. Ekipler evde yaptıkları aramada, sakız kutuları içinde gizlenmiş yaklaşık 2.5 kilogram mariuhana, çok sayıda uyuşturucu madde ambalajı, 2 cep telefonu, 100 dolar, 2 hassas terazi ve 1 ruhsatsız silah ele geçirdi.

Operasyonda şüpheliler M.Ü ile K.A.A. yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca "uyuşturucu madde ticareti” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.