Saldırıya uğrayan Lütfü Savaş, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a konuştu: 35 yaşında olduğunu öğrendiğim bir genç beni sahneden itti

Samandağ'da seçim çalışmalarını yürüten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a saldırı girişiminde bulunuldu. Saldırıya ilişkin tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a konuşan Lütfü Savaş, "Köyde miting yaparken, 35 yaşında olduğunu öğrendiğim bir genç beni sahneden itti. Ben de bunun üzerine aşağı atladım. Herhangi bir sorun yok." ifadelerini kullandı.

Lütfü Savaş'a Samandağ ilçesinde konuşma gerçekleştirdiği esnada saldırı düzenlendi. Sahneden aşağı düşen düşen Savaş'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırının ardından Lütfü Savaş olaya ilişkin tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a özel açıklamalarda bulundu.

Barış Yarkadaş'a konuşan Lütfü Savaş, şu ifadeleri kullandı:

“Köyde miting yaparken, 35 yaşında olduğunu öğrendiğim bir genç beni sahneden itti. Ben de bunun üzerine aşağı atladım. Herhangi bir sorun yok. Ailesinin verdiği bilgiye göre, tedavi gören ve bu yapısı köyde bilinen bir gençmiş. Ailesi de çok üzüldü. Biz de anlayışla karşıladık. Köyde çok güzel misafir edildik. Şu an da başka bir köye geçiyoruz. Bir sıkıntı yok.”