Nusret’in sahaya girip Dünya Kupası’na nasıl dokunduğu belli oldu!

Dünya Kupası finaline sahaya girerek kupa ile poz eren Lionel Messi ile görüntüleri büyük yankı uyandıran Nusret Gökçe’nin kupaya nasıl dokunduğu belli oldu.

Nusret’in sahaya girip Dünya Kupası’na nasıl dokunduğu belli oldu!

''Salt Bae'' lakabıyla ünlenen şef Nusret Gökçe'nin Arjantin-Fransa finalinin ardından sahaya girip Dünya Kupası'yla poz vermesi büyük yankı uyandırdı.

Dünyanın birçok noktasında et restoranı bulunan ve FIFA Başkanı Infantino ile yakın arkadaş olan Nusret Gökçe’nin sahaya girmesi merak konusu olmuştu.

Nusret ve Messi arasında dikkat çeken görüntüler

Özellikle Lionel Messi'yle görüntüleri büyük yankı uyandıran Nusret Gökçe'nin sahaya nasıl girdiği konusunda FIFA tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Nusret'in yanı sıra Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un da Kylian Mbappe'yi teselli etmeye çalıştığı görüntüler ağır bir şekilde eleştirilmişti.

 

Yakın arkadaşlıkları var

Infantino 2019 yılında Nusret Gökçe'nin Dubai'deki restoranından bir video paylaşarak, ''O bir numara, buradaki et inanılmaz. Yemek de futbol gibidir kalptir, duygudur, sevgidir. Bu adam sayesinde tüm bunları burada bulabiliyoruz'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Nusret’in sahaya girip Dünya Kupası’na nasıl dokunduğu belli oldu! - Resim : 1

Nusret’in sahaya girip Dünya Kupası’na nasıl dokunduğu belli oldu! - Resim : 2

 

KAYNAK: MEDYATAVA