Samet Akaydın’dan tükürme açıklaması! Üstüne basa basa söyledi: “Kesinlikle kimseye tükürmedim”

Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın, Trabzonspor maçında Trezegeut’e tükürdüğü iddiasına ilişkin olarak konuştu. Başarılı futbolcu, “Kesinlikle kimseye tükürmedim. Görüntüde de net bir şekilde tükürmediğim açıkça ortada. Pozisyon 86. dakikada, maç 3-1'e gelmiş. Neden tüküreyim?” dedi.

Samet Akaydın’dan tükürme açıklaması! Üstüne basa basa söyledi: “Kesinlikle kimseye tükürmedim”

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig’in 34.haftasındaki maça Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın damga vurdu. Milli futbolcu, Trabzonsporlu Trezeguet’in gol sevincinde secde ettiği sırada yere tükürmüştü.

Samet Akaydın’dan tükürme açıklaması! Üstüne basa basa söyledi: “Kesinlikle kimseye tükürmedim” - Resim : 1

PFDK’YE SEVK EDİLMİŞTİ

Söz konusu görüntülerde Samet’in Trezeguet’e tükürdüğü iddia edilmişti. Görüntülerin hızla yayılmasının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Samet Akaydın’a ceza verilmemişti.

Samet Akaydın’dan tükürme açıklaması! Üstüne basa basa söyledi: “Kesinlikle kimseye tükürmedim” - Resim : 2

"TÜKÜRMEDİĞİM AÇIKÇA ORTADA"

Yaşanan olayın ardından bir kez daha açıklama yapan Samet Akaydın, Trezegeut’e tükürmediğini belirtti. İrfan Yirmibeş'in haberine göre 28 yaşındaki futbolcu şunları söyledi:

"Kesinlikle kimseye tükürmedim. Görüntüde de net bir şekilde tükürmediğim açıkça ortada. Doğma büyüme Trabzonluyum. Maçta hiçbir gerginlik yaşanmadı. Maç sonrası da Trabzonlu oyuncularla dostça sahadan ayrıldık. Pozisyon 86. dakikada, maç 3-1'e gelmiş. Neden tüküreyim?"