Samet Aybaba’dan Beşiktaşlı futbolculara olay sözler! Sergen Yalçın için de konuştu!

Beşiktaş Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör Fernando Santos ile yolların ayrılması sonrası futbolcular ile görüştüğünü ifade ederek, “Dün oyuncuları tebrik ettim. 'Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun' dedim” diye konuştu. Aybaba, ismi teknik direktörler arasında geçen Sergen Yalçın için, “Sergen Yalçın'la herhangi bir görüşmemiz olmadı. Zaten etik değil, şu an Sergen'in bir takımı var. Her konuyla ilgili yanlış bilgiler dolanıyor” dedi.

Samet Aybaba’dan Beşiktaşlı futbolculara olay sözler! Sergen Yalçın için de konuştu!

Beşiktaş Futbol Takımları Koordinatörü Samet Aybaba, Nevzat Demir Tesisleri’nde basına açık olan antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"SERGEN YALÇIN İLE GÖRÜŞMEMİZ OLMADI"

Samet Aybaba, ismi teknik direktör adayları arasında geçen Sergen Yalçın için, “Sergen Yalçın'la herhangi bir görüşmemiz olmadı. Zaten etik değil, şu an Sergen'in bir takımı var. Her konuyla ilgili yanlış bilgiler dolanıyor” dedi.

Samet Aybaba’dan Beşiktaşlı futbolculara olay sözler! Sergen Yalçın için de konuştu! - Resim : 1

"OYUNCULARI TEBRİK ETTİM, 'ALTINCI KEZ TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRDİNİZ' DEDİM "

Futbolcularla görüştüğünü kaydeden Aybaba, “Dün oyuncuları tebrik ettim. 'Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun' dedim” diye konuştu.

Samet Aybaba’dan Beşiktaşlı futbolculara olay sözler! Sergen Yalçın için de konuştu! - Resim : 2

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer listesi hakkında ise Aybaba şunları kaydetti:

"Genç de var, tecrübeli de var, yaşça olgunluğa daha yakın oyuncular da var. İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var.Bu, kolay değil. Rakiplerimizin kadrolarını görüyorsunuz. Rakiplerimizin çok gerisinde kaldık. Sabırlı olmamız gerek. Yeniden yapılanıyoruz. Zamana ve saygıya ihtiyacımız var. Hep birlikte hareket edeceğiz. Aklınıza gelen her şey yapıyoruz. Elimizde hazır hiçbir şey yok. Yaratmaya çalışıyoruz.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor."