Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının tarihi futbolseverler tarafından merak ediliyor. Bu yıl Türkiye’de oynanacak turnuva hakkındaki detaylar araştırılıyor. Peki, Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak? Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda yayınlanacak? İşte UEFA Şampiyonlar Ligi finali hakkında merak edilenler…

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi maçları için gözler Türkiye’ye çevrildi. UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının tarihi merak edilirken İstanbul'da ikinci defa düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi maçı için nefesler tutuldu. En son 2004/05 yıllarında taraftarlarla İstanbul'da buluşan final maçı ikinci kez İstanbul’da oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

İstanbul'da ikinci defa düzenlenecek olan Şampiyonlar Ligi Finali, en son 2004/05 yıllarında taraftarlarla İstanbul'da buluşmuştu. Şampiyonlar Ligi Finalinin Özel Topu 'UCL PRO BALL İSTANBUL da tanıtıldı.

Finale çıkmaya hak kazanan oyuncular 10 Haziran Cumartesi günü, İstanbul'un tarihinden ve kültürel motiflerinden esinlenilen UCL Pro Ball İstanbul'un peşinden koşacak.

2004/2005 UEFA Şampiyonlar Ligi Final topunun renklerinde İstanbul'un eşsiz konumunu vurgulayan koyu mavi arka plan, altın ve gümüş detaylar yer alıyor.Altın motifler şehrin kadim tarihini ve kültürünü temsil ederken, gümüş detaylar UEFA Şampiyonlar Ligini temsil ediyor.