Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın gecesi: Rakip Bayern Münih! İşte muhtemel ilk 11’ler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4.hafta maçında bu akşam Alman ekibi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek. İşte iki takımın muhtemel ilk 11’leri…

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın gecesi: Rakip Bayern Münih! İşte muhtemel ilk 11’ler

Şampiyonlar Ligi’nde grup müsabakaları heyecanı 4.hafta maçlarıyla devam ediyor. Bu kapsamda A Grubu’nda yer alan Galatasaray, Alman ekibi Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak.

TSİ ile 23.00’da başlayacak mücadele Allianz Arena stadyumunda oynanacak. Müsabakada Portekizli hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre düdük çalacak.

İKİ TAKIMIN GRUPTAKİ SON DURUMU

Sarı-kırmızılılar, grupta 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 berberlikle aldığı 4 puanla ikinci sırada bulunuyor. Münih ise 3 galibiyet sonucunda 9 puanla grupta ilk sırada yer alıyor.

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’ın gecesi: Rakip Bayern Münih! İşte muhtemel ilk 11’ler - Resim : 1

GALATASARAY İLE BAYERN MÜNİH 4.KEZ KARŞILAŞACAK

Bayern Münih ile Galatasaray bugüne kadar resmi maçlarda 3 kez rakip oldu. Bu mücadelelerde Alman ekibi 2 kez galip ayrılırken, 1 müsabaka da berabere sona erdi. Cimbom, 2 gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 10 gol gördü.

İstanbul’da oynanan grubun 3. maçını Bayern Münih 3-1’lik skorla kazandı.

GALATASARAY- BAYERN MÜNİH MUHTEMEL İLK 11’LER

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui, Upamecano, Kim Min Jae, Davies, Kimmich, Goretzka, Musiala, Coman, Sane, Kane.

Galatasaray: Muslera (Günay), Angelino, Abdülkerim, Sanchez, Boey, Torreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Ziyech, Icardi.