Şampiyonlar Ligi'nde Real ve City tur atladı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Liverpool ilk maçı 3-1 kaybettiği Real Madrid ile evinde karşılaştı. Borussia Dortmund da deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Manchester City'yi evinde ağırladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Real ve City tur atladı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid'e 3-1 mağlup olan Liverpool ve Manchester City'ye 2-1 yenilen Borussia Dortmund kupaya veda etti.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turunda son iki karşılaşma oynandı.

İngiliz Liverpool, deplasmanda 3-1 yenildiği Real Madrid'i evinde konuk etti. 90 dakika boyunca iki takım da gol bulamadı, maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Real Madrid bu skorla  yarı finale çıktı.

Borussia Dortmund da deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Manchester City'yi evinde ağırladı. Maçta 1-0 öne geçen Dortmund, ilk yarıda skoru korudu. İkinci yarıya hızlı başlayan City önce penatlı golüyle beraberliği yakaladı, daha sonra 75. dakikada Foden'in golüyle 2-1 öne geçti. 90 dakikada başka gol olmayınca City yarı finale adını  yazdırdı.