Şampiyonluk kupasının çalındığı açıklanmıştı! Gerçek ortaya çıktı!

Aksaray Belediyespor, tribünde tezahürat yaparken rahatsızlanıp vefat eden 16 yaşındaki Muhammed Eren Yılmaz'ın ismini duyurmak için şampiyonluk kupasının çalındığına ilişkin paylaşım yaptıklarını duyurdu. Kupaya iyi bakıldığı belirtilen açıklamada, “Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray'a bir dostluk maçı teklif ediyoruz” dedi.

Şampiyonluk kupasının çalındığı açıklanmıştı! Gerçek ortaya çıktı!

TFF 3.Lig’de grubunu birinci sırada bitirerek TFF 2.Lig’e yükselen Aksaray Belediyespor takımının kupası çalındığı yönünde yapılan sosyal medya paylaşımı gündem olmuştu.

Söz konusu paylaşımın ardından yapılan açıklamada Aksaray Belediyespor, tribünde tezahürat yaparken rahatsızlanıp vefat eden 16 yaşındaki Muhammed Eren Yılmaz'ın adının duyurulması için bu paylaşımın yapıldığı belirtildi.

Şampiyonluk kupasının çalındığı açıklanmıştı! Gerçek ortaya çıktı! - Resim : 1

“KUPAMIZA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ”

Galatasaray’a dostluk maçı teklif edilen paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki kardeşimiz MUHAMMED EREN YILMAZ'ın ismini Tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık...

Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray'a bir dostluk maçı teklif ediyoruz. Ne dersiniz?”

Şampiyonluk kupasının çalındığı açıklanmıştı! Gerçek ortaya çıktı! - Resim : 2