Gerçek ortaya çıktı

Şampuan firmalarının yıllardır kullandığı o yalan sonunda ortaya çıktı. Saç stilisti Sarah Laidlaw'ın yaptıkları aslında ne olduğunu gösteriyor.

Gerçek ortaya çıktı

Şampuan firmaları "Dolgun ve hacimli saçlar" sloganlarını kullanıyor. Her marka kendisine ait şampuanı kullandığınız takdirde saçlarınızın daha dolgun, daha hacimli, daha güçlü ve daha parlak olacağını iddia ediyor.

Tüm firmalar aynı zamanda reklamlarında saç modellerini kullanıyor. Modellerin yerine kimi zaman ünlü isimler de geçebiliyor. İşte yıllardır izleyip etkisinde kaldığınız bu görüntülerin aslında gerçekle hiç alakasının olmadığı bu görüntülerle ortaya çıktı.

Saçını yaptığı model Angela Vrgoc'un kısa bir videosunu çeken saç stilisti Sarah Laidlaw, şampuan firmalarının kadınları nasıl kandırdığının açık bir kanıtı. Videoda işlem yaptığı saçın tamamen katı halde bulunduğu görülüyor.

O hacimli ve dolgun saçlar aslında kabartma ve bir çok işlemin sonucunda ortaya çıkan sahte görüntüler.

Zaten Sarah Laidlaw'ın paylaşıma eklediği not da her şeyi açıklıyor: Şampuan kampanyası için büyük saç şekilleri oluşturmak, harika @angelelelee'nın saçlarının rüzgarda esiyormuş gibi görünmesini sağlamak için.

Instagram'daki bazı kullanıcılar bu klibi izledikten sonra televizyonda gördükleri "hiçbir şeye inanmayacaklarını" yazdı.

İşte o görüntüler