Samsunspor transferde durmak bilmiyor! Yıldız isim resmen açıklandı

Transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor , Porto’dan Gineli sağ bek Nanu ile 2+1 sözleşme imzaladı.

Samsunspor transferde durmak bilmiyor! Yıldız isim resmen açıklandı

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Samsunspor’da transfer hareketliliği sürüyor. Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Karadeniz ekibi bir transferini daha açıkladı.

Kırmızı-beyazlılar son olarak Santa Clara'da kiralık oynayan ve bonservisi Porto’dan olan Nanu ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Böylece Samsunspor, bu sezon 6. transferini de defans bölgesine yaptı.

Samsunspor transferde durmak bilmiyor! Yıldız isim resmen açıklandı - Resim : 1

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Karadeniz temsilcisi tarafından transfere ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz en son FC Porto forması giyen Gineli sağ bek Nanu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle" ifadeleri kullanıldı.

Futbola Beira-Bar altyapısında başlayan Nanu daha sonra sırasıyla Gafanha, Maritimo, Porto, Dallas (k) ve Santa Clara (k) forması giymişti. 29 yaşında ve 1,77 boyundaki Nanu, kariyerinde 213 maça çıkarken, 13 kez de Gine Milli Takımı formasını giydi.

Samsunspor transferde durmak bilmiyor! Yıldız isim resmen açıklandı - Resim : 2

SAMSUNSPOR'UN TRANSFERLERİ

Öte yandan Samsunspor bu sezon ayrıca kaleci Okan Kocuk, defans oyuncuları Marc Bola, Hollandalı stoper Rick Van Drongelen, Slovak stoper Lubomir Satka ve Çadlı forvet Marius Mouandilmadji’yi de kadrosuna kattı.