Samsunspor’dan Beşiktaş maçı öncesi flaş açıklama! O hakemin atanmasına büyük tepki var

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça hakem Abdulkadir Bitigen’in atanmasına tepki gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçmişte oynadığımız müsabakalarda ne yazık ki sürekli olarak aleyhimize verdiği hatalı kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen’in, Beşiktaş A.Ş. ile oynayacağımız karşılaşmada görev alması kaygı vericidir. Bu hatadan dönülmesini talep ederiz" denildi.

Samsunspor’dan Beşiktaş maçı öncesi flaş açıklama! O hakemin atanmasına büyük tepki var

Trendyol Süper Lig’in 13.haftasında Samsunspor, 26 Kasım Pazar günü saat 16.00’da başlayacak olan müsabakada Beşiktaş’ı ağırlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) söz konusu müsabakayı hakem Abdülkadir Bitigen’in yöneteceğini açıkladı. Bu atamaya Samsunspor’dan tepki geldi.

Samsunspor’dan Beşiktaş maçı öncesi flaş açıklama! O hakemin atanmasına büyük tepki var - Resim : 1
Abdülkadir Bitigen

 

"BİTİGEN'İN GÖREV ALMASI KAYGI VERİCİDİR"

Samsunspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Trendyol Süper Lig 13. Haftasında Beşiktaş A.Ş. ile sahamızda oynayacağımız karşılaşma öncesi TFF Merkez Hakem Kurulu(MHK) tarafından yapılan ve sosyal medyada tepki çeken hakem ataması konusunda ciddi endişe ve çekincelerimiz bulunmaktadır.

Geçmişte oynadığımız müsabakalarda ne yazık ki sürekli olarak aleyhimize verdiği hatalı kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen’in, Beşiktaş A.Ş. ile oynayacağımız karşılaşmada görev alması kaygı vericidir.

Açıklananlar doğrultusunda, söz konusu atamanın TFF ve MHK tarafından derhal gözden geçirilmesini ve ivedilikle yapılan bu hatadan dönülmesini talep ederiz. Kamuoyunun bilgisi ve takdirine sunarız.”