Polis, şemsiyesi yüzünden defalarca durdurdu! Başına gelmeyen kalmadı

İngiltere'de yaşayan Mike Devlin isimli adama samuray kılıcını andıran şemsiyesi dert oldu. Polisler tarafından birçok kez etrafı sarılan adam şemsiyesini satmaya karar verdi.

Polis, şemsiyesi yüzünden defalarca durdurdu! Başına gelmeyen kalmadı

İngiltere'nin Exeter Devon kentinde 50 yaşındaki Mike Devlin şemsiyesinin silaha benzemesi sebebiyle birçok kez polis tarafından sorguya çekildi.

Devlin'in elindeki şemsiyeyi gören çevre sakinleri silah sandığı için defalarca polise ihbarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde  polislerin etrafını sardığını ve taramalı silahlarla kendisini hedef aldığını söyleyen Devlin'in, samuray kılıcını andıran şemsiyesine el koyuldu. Ancak bu olay Devlin'in eşi için bardağı taşıran son damla oldu.  

 Devlin  şemsiyeyi satmaya karar verdi ve şu ifadeleri kullandı:

Diğer yarım polis tarafından vurulmamı istemiyor. Bakın, birkaç hafta önce bana dört saldırı tüfeği doğrultuldu ve eve dönerken etrafım sekiz polis memuru tarafından çevrildi. Bu, silahlı subaylarla beşinci kez karşılaşışımdı ve bunu her zaman çok eğlenceli bulmuş olsam da eşim benimle aynı fikirde değil. 

Bu yüzden burada, Birleşik Krallık'ta İngiliz tarihindeki herhangi bir şemsiyeden daha fazla soruna neden olan bu kusursuz şemsiyeyi satıyorum. Satın alacak kişi şemsiyeyi ve polis iade kağıdını alacak."