Sana Söz 1. Bölüm full izle! Sana Söz ilk bölüm canlı izle

Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrollerini paylaşacağı Sana Söz 1. Bölümü Star Tv ekranlarında yayınlandı. Sana Söz ilk bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, gerçeklerden uyarlanan hikayesi ile izleyici ile buluşan Sana Söz ilk bölüm canlı izleyebileceğiniz link...

Sana Söz 1. Bölüm full izle! Sana Söz ilk bölüm canlı izle

Sana Söz ilk bölüm tek parça olarak yayınlandı. Diziseverler, Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başollerini paylaştığı Star Tv'nin yen dizisi Sana Söz 1. bölüm tek parça ilyebilcekleri linki araştırıyor. İşte, 2 Kasım 2021 tarihinde yayınlanan Sana Söz ilk bölüm canlı izleyebilceğiniz link...

Sana Söz 1. Bölüm full izle! Sana Söz ilk bölüm canlı izle - Resim : 1

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği Sana Söz'ün yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın kaleme alıyor. Dizide inandıkları uğruna mücadele eden Elif ve Ömer'in hikayesi anlatılıyor. Erkan Petekkaya ilk kez polis rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor.

Sana Söz 1. Bölüm full izle! Sana Söz ilk bölüm canlı izle - Resim : 2

Sana Söz1. Bölüm izle

Sana Söz 1. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Sana Söz dizisinin konusu nedir?

Senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olan Sana Söz dizisinde başrolü Nehir Erdoğan tarafından canlandırılacak.

Sana Söz 1. Bölüm full izle! Sana Söz ilk bölüm canlı izle - Resim : 4

Nehir Erdoğan’ın canlandıracağı Elif karakteri, Müge Anlı ile benzer özellikler taşıyacak. Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur.

Sana Söz 1. Bölüm full izle! Sana Söz ilk bölüm canlı izle - Resim : 5

Erdem başarılı bir avukattır. Elif’ten sır saklamaktan kaçınmaz. Bu noktada devreye Emniyet Amiri Ömer girer. Erken Petekkaya’nın canlandıracağı Ömer, adalete güvenmenizi sağlayacak bir emniyet mensubudur. Ömer ve Elif arasında güvenle inşa edilen ilişkileri zamanla aşka dönüşecektir.

Sana Söz dizisi oyuncuları kimdir?

  • Erkan Petekkaya
  • Nehir Erdoğan
  • Serkan Altunorak
  • Ayçin İnci
  • Aslıhan Kapanşahin
  • Hivda Zizan Alp
  • Cansin Çekili