Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Sana Söz 5. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Star Tv ekranlarında yayınlanan Sana Söz son bölüm full izle! İşte, Sana Söz son bölüm izleyebileceğiniz link...

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle

Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı alparslan Sana Söz 5. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 30 kasım 2021 tarihinde yayınlanan Sana Söz son bölüm full internete yüklendi.

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 1

Sana Söz 5. bölümde; Ayşe’ye yönelik saldırı ile birlikte kartlar yeniden dağıtılır. Rıza ve Bora arasında adı konulmamış bir savaş başlar. Erdem bu savaşın dışında kalmak istese de Ayşe’yi kurtarması ile birlikte gelişen olaylar onu bir taraf seçmeye zorlar. Erdem-Elif arasındaki gerilim varlığını korurken, Erdem en büyük desteği Aslı’dan görecektir.

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 2

Saniye Azmi babanın uğradığı fiziksel şiddete dair izleri fark eder. Artık tehlike çanları Aysel için çalmaktadır. Elif ve Ömer Levent Gürsoy cinayeti nedeniyle yeniden işbirliği yapar. Elif Azmi babayla ilgili bildiklerini, Ömer ise Bora ve Duru arasındaki tanışıklığı birbirlerine söylemenin yollarını arar. 

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 3

Duru ve Umut’un doğum günü Karaca Ailesi’ni yeniden bir araya getirir ancak beklenmeyen bir misafir ile Elif ve Erdem arasında tekrar ipler kopma noktasına gelir. Duru’ya gelen sürpriz hediye onu geri dönülmez bir yola sürükleyecektir. Bora ve Rıza arasında beklenen hesaplaşma yaşanır.

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 4

Sana Söz 4. bölümde neler oldu?

Sana Söz 4. bölümde; Ayşe Erten'in sağlık durumunda meydana gelen değişim Rıza'yı yeni planlar yapmaya iterken; Elif ve Ömer şahidi bulmak için birlikte hareket edecektir. Erdem Ayşe davasının şahidiyle yaptığı konuşma sonrasında Rıza ile yüzleşir. Azmi Baba'nın kaybolmasıyla Ömer ve Aysel arasında ortaya çıkan kriz giderek derinleşir. Aysel Azmi babayı huzurevine yollamak için Ömer’i bir kez daha ikna etmeye çalışır. Ancak Ömer Aysel’in hiç beklemediği bir çözüm yolu bulacaktır.

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 5

Duru, Bora'nın gerçek kimliğini öğrenmiş ve aralarındaki ilişki büyük bir çıkmaza girmiştir. Bora, Duru'yu kendisine inandırmanın yollarını arayacak; Duru ise büyük bir hayal kırıklığı içerisinde gerçeğin peşine düşecektir. Bu süreçte Umut ikiz kardeşinin mutsuzluğunun nedenini bulmak ve ona destek olmak için çabalar. Elif'in programında yaşanan tehlike, Ömer ve Elif arasındaki bağı güçlendirirken; Erdem hem iş hem de aile hayatında bir yol ayrımının eşiğindedir.

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 6

Sana Söz 5. bölüm izle

Sana Söz 5. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link... 

Sana Söz dizisinin konusu nedir?

Sana Söz dizisinin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan, Elif isminde bir program sunucusunu canlandırıyor. Elif, programında, cinayetleri çözüp, katilleri bulmaya çalışmaktadır. Halk tarafından sevilen Elif, işine tutkuyla bağlıdır ve bu yere gelebilmek için pek çok fedakarlık yapmak zorunda kalmıştır.

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 8

Diğer yandan mutlu bir evliliği olduğuna inanan genç kadının hayatı programında işlediği bir vakanın kocası Erdem ile alakalı olduğunu öğrenmesiyle alt üst olur.

Elif'in kocası Erdem, başarılı bir avukat olmasının yanı sıra karısından da sakladığı sırları vardır. Elif'in yolu emniyet amiri Ömer'e düşer Öner, güvenilir bir emniyet mensubudur ve Elif ile güven üzerine kurulan ilişkisi zamanla aşka dönüşür.

Sana Söz 5. bölüm izle tek parça izle! Sana Söz son bölüm full izle! Sana Söz son bölüm izle - Resim : 9

Sana Söz dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Erkan Petekkaya
  • Nehir Erdoğan
  • Serkan Altunorak
  • Ayçin İnci
  • Aslıhan Kapanşahin
  • Hivda Zizan Alp
  • Cansın Çekili
  • Atakan Hoşgören