Orhan Gencebay tekneden düştü! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Usta sanatçı Orhan Gencebay'dan sevenlerini üzen haber geldi. Gencebay Baltalimanı'ndaki evine geçerken tekneden düştü. Acılar içinde kıvranan usta sanatçı apar topar hastaneye kaldırıldı.

Orhan Gencebay tekneden düştü! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay, talihsiz bir kaza geçirdi. Gencebay'ın tekneden düştükten sonra yakınları tarafından hızlı bir şekilde hastaneye kaldırıldığı ve hemen doktorlar tarafından tedaviye alındığı öğrenildi. 

EŞİ SEVİM EMRE İLE BİRLİKTE ANADOLUHİSARI'NDAKİ RESTORANA YEMEĞE GİTTİ 

Gazeteci Bilal Özcan'ın haberine göre; Usta sanatçı Orhan Gencebay, birkaç gün önce, eşi Sevim Emre'yle birlikte Anadoluhisarı'ndaki bir restorana yemeğe gitti. Gece sonunda restoranın teknesiyle Baltalimanı'ndaki yalı dairelerine bırakılmak istenen Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin başına talihsiz bir kaza geldi.

YALI DAİRESİNDEKİ EVİNE ADIM ATMAK İSTERKEN DENGESİNİ KAYBEDİP SIRT ÜSTÜ DÜŞTÜ

Ünlü çift yemekten sonra, Boğaziçi'nin kıyısındaki restoranın teknesiyle, evlerine doğru yola çıktı. Tekne, Orhan Gencebay ile Sevim Emre'nin Baltalimanı'ndaki yalı dairelerinin iskelesine yanaştı. Görevliler, önce Sevim Emre'nin tekneden inmesine yardımcı oldu, daha sonra da ünlü sanatçının inişine yardımcı olmak istediler. Ne var ki teknedeki bir görevli, elinden tuttuğu Gencebay'ı hızla kendisine doğru çekince dengesini kaybeden müzik insanı, sırt üstü beton zemine düştü.

KALÇASI VE SIRTINI YERE VURUNCA ACI İÇERİSİNDE KALDI 

Kalçası ve sırtı yere vuran Orhan Gencebay, acılar içinde kalırken, çağrılan ambulansın sedyesine alındı ve hızla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan kontrollerde, mucize eseri vücutta kırık ve çatlak olmadığı, darbeye bağlı çeşitli ezilmeler bulunduğu görüldü, tedavi uygulandı. Gencebay sağlık durumu hakkında "Çok şükür iyiyim; önemli bir kazaydı, Allah korudu beni" dedi.