Bakan Mustafa Varank'tan iddialı açıklama: “Türk mühendisleriyle gurur duyacaklar”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin Yüzyılı programı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Varank, "Türkiye ile Türk mühendisleriyle gurur duyacakları bir organizasyonu inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.

Bakan Mustafa Varank'tan iddialı açıklama:  “Türk mühendisleriyle gurur duyacaklar”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı “Türkiye’nin Yüzyılı” vizyonuyla ilgili tören alanında açıklamalarda bulundu. Yerli otomobil TOGG’da heyecanları bekleyiş devam ederken, Bakan Varank önemli mesajlar verdi.

CNN Türk'te açıklamalarda bulunan Bakan Varank, fiyatların rekabetçi olacağını belirterek, “Mart ayında ilk piyasaya çıkacak olan araçlar C segment SUV araçlar olacak. Bu manada da Türkiye'de C segment SUV araç pazarında pazar payından alabileceği bir şekilde fiyatla rekabetçi olacak. Bu manada da piyasadaki C segment SUV araçlara baktığında fiyatı aşağı yukarı ne olacağına kendileri değerlendirebilirler. İnşallah yarın çok güzel bir töreni de gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.

 “Türk mühendisleriyle gurur duyacaklar”

TOGG’u herkesin beğendiğini kaydeden Bakan Varank, “Bunu açık söyleyeyim. 7'den 70'e herkes beğeniyor. İlk araçları tanıtırken de güzel bir program yapmaya çalışmıştık. İnşallah burada da güzel bir organizasyonla hem fabrikanın ihtişamını da gösterecek şekilde hem de vatandaşlarımızın Türkiye ile Türk mühendisleriyle gurur duyacakları bir organizasyonu inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.