Saniyenin 10'da birinde saldırıyı hissetti ve kendisini metrelerce havaya fırlattı. Ölüme teğet geçen canlının refleksi izleyenleri şaşkına çevirdi

Bu karşılaşmanın farklı görüntüleri de sosyal medyada görülse de, son çekilen bu görüntü en ilginçlerden bir tanesi. Kedi ve yılan karşılaşmalarında yılan, vahşi taraf olsa da kediler hiç de kolay bir av değil. Refleksleriyle kendisine hayran bırakan kedinin videosu ağızları açık bıraktı. Kendisine gelen saldırıyı saniyenin 10'da biri gibi bir sürede hissetti ve havaya fırladı. Metrelerce yukarı fırlayan kedi, herkesi şaşkına çevirdi.

Kediler, hem dünyanın en sevimli hem de en ilginç hayvanlarından biri olarak biliniyor. Kedilerin tepkileri, duyguları insanların ilgisini çekiyor. Kedilerin yüksekten atlar, dört ayak üstüne düşer, küçücük deliklerden rahatça geçer, çatıdan çatıya atlar. Bu ilginç hayvanlardan biri de kendisine saldırmak üzere olan yılandan kaçarken görüntülendi. Yılanın tam saldıracağı anda, kedinin refleksi ağızları açık bıraktı.

Saniyenin 10'da birinde saldırıyı hissetti ve kendisini metrelerce havaya fırlattı. Ölüme teğet geçen canlının refleksi izleyenleri şaşkına çevirdi - Resim : 1

METRELERCE HAVAYA UÇTU

Kedi, saniyelik bir bakışmanın ardından yılanın kendisine saldıracağını anladı ve yılan tam yanağından yakalacağı sırada kendisini yukarı doğru fırlattı. Yavaş çekimde kaydedilen o anlarda, kedi havaya yükseldikçe yükseldi ve yılandan kurtulmayı başardı. O ilginç anlar sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.