Şarampole uçan araç 2 arkadaşın mezarı oldu! 3 yaralı

Denizli'de gece geç saatlerde gerçekleşen kazada sürücü Hüdai Cesur'un kontrolü kaybetti. Şarampole uçan araçta Onur Kiriş (24) ve Ümit Keklik (26) hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Şarampole uçan araç 2 arkadaşın mezarı oldu! 3 yaralı

Gece yarısı saat 02.00 sularında merkeze bağlı Duacılı Mahallesi Kelleci yolunda Tuğla Ocağı mevkisinde yaşanan kazada Kelleci Mahallesi istikametine giderken 20 AHY 730 plakalı otomobilin sürücüsü Hüdai Cesur direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç şarampole devrildi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

Şarampole uçan araç 2 arkadaşın mezarı oldu! 3 yaralı - Resim : 1

Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde otomobildeki Onur Kiriş'in hayatını kaybettiğini belirledi. Araçta sıkışan sürücü Cesur ile Ali Nazlı, Mehmet Dambasan ve Ümit Keklik itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Denizli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Ümit Keklik de kurtarılamadı. Yapılan incelemenin ardından Onur Kiriş'in cenazesi otopsi için Sarayköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ekiplerin kaza ile ilgili başlattığı inceleme sürüyor.