İşte Galatasaray'ın yeni 6 numarası

Sarı-Kırmızılılar, Arsenal'in 1 sezon daha kiralamaya karar verdiği Uruguaylı oyuncusu Lucas Torreira için devreye girdi.

İşte Galatasaray'ın yeni 6 numarası

Sportif A.Ş üyesi Erden Timur'un yürüttüğü görüşmelerde hem Arsenal ile hem de Uruguaylı yıldız ile önemli mesafe kat edildi. Henüz kesin anlaşma yok ancak pazarlıklar olumlu şekilde tam gaz devam ediyor.

Bir yandan Ndombele ve William Carvalho gibi zorlu takviyeler için uğraşan Sarı- Kırmızılılar, diğer taraftan fırsat transferleri kovalıyor. Arsenal'in 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Lucas TorreiraGalatasaray'ın radarına girdi.

İngiliz kulübü, geçen sezon Fiorentina'ya kiraladığı Uruguaylı ön liberoyu bu sezon da kiralık olarak değerlendirme kararı verdi. Bu gelişme üzerine devreye giren kulüplerden biri de Galatasaray.

Geçen yıl 1.5 milyon Euro karşılığında kiralanan 26 yaşındaki futbolcu için yine bu paraya yakın bir talep söz konusu. Sarı-Kırmızılılar, listenin üst sıralarındaki oyuncuların durumuna göre Torreira transferine karar verecek.

Muslera faktörü devrede

Arsenal, kontratının son yılındaki Torreria'yı satmaya sıcak bakıyor. Galatasaray, İngilizleri 5 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışıyor.

26 yaşındaki futbolcu da masanın diğer ucunda. Arsenal'dan yaklaşık 5.5 milyon Euro kazanan Uruguaylı'dan indirime gitmesi isteniyor.

Hem Muslera faktörü hem de yeniden hedefleri olan bir takımda oynama motivasyonu, lakabı ‘El Hombre' yani ‘Adam' olan Torreira'yı etkiliyor. Transferin bir mucize olmazsa birkaç gün içinde olumlu olarak sonuçlanması bekleniyor.