Sarıyer'de gece kulübüne silahlı saldırı! 2’si polis 5 kişi yaralandı

Sarıyer'de bir gece kulübünde tartışma çıktı. Daha sonrasında saldırganlar silahlar ile mekanı taradı. 2 polis, 2 mekan çalışanı ve 1 taksici yaralandı. Kaçan saldırganları arama çalışmaları sürüyor.

Sarıyer, Huzur Mahallesi, Umar Sokak’ta bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre, gece kulübüne girmeye çalışan kişi veya kişilerle mekan çalışanları arasında kavga çıktı.

MEKANA KURŞUN YAĞDIRDILAR

Mekandan çıkan kişi veya kişiler daha sonra silahlarla geldikleri mekana kurşun yağdırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve saldırganlar arasında silahlı çatışma yaşandı.

2 POLİS, 3 VATANDAŞ YARALANDI

Saldırganlar ve polis arasında çıkan çatışmada ismi öğrenilemeyen 2 polis memurunun yanı sıra taksi şoförü H.I., mekan çalışanları Y.T. ve S.T. isimli şahıslar yaralandı. Çıkan çatışma sonrası saldırganlar olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan taksi şoförü H.I.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAÇAN SALDIRGANLAR ARANIYOR

Çıkan çatışmada onlarca merminin sıkıldığı görülürken olay yeri inceleme ekipleri, çevrede uzun süre incelemelerde bulundu. Bazı mermilerin çevredeki iş yerlerine de isabet ettiği görüldü. Polis ekiplerinin kaçan saldırganları arama çalışmaları sürüyor.