Sarıyer'de korkunç olay! Ormanlık alanda ceset bulundu! Başında bantlı poşet...

Sarıyer'de yol kenarındaki ormanlık alanda başına siyah çöp poşeti geçirilmiş ve bantlanmış 25 yaşlarında erkek cesedi bulundu. Cesedin hemen yanında Rusça yazılmış bir not ve içinde cep telefonu, İstanbulkart, para ile kişisel eşyaların bulunduğu siyah askılı çantanın olduğu öğrenildi.

Sarıyer'de korkunç olay! Ormanlık alanda ceset bulundu! Başında bantlı poşet...

Ormanlık alanda başına siyah çöp poşeti geçirilmiş ve bantlanmış 25 yaşlarında erkek cesedi bulundu.

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ FARK ETTİ

Sabah saatlerinde yoldan geçen bir vatandaş, ormanlık alanda hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sarıyer'de korkunç olay! Ormanlık alanda ceset bulundu! Başında bantlı poşet... - Resim : 1

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çevreye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Sağlık ekiplerinin incelemelerinde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Sarıyer'de korkunç olay! Ormanlık alanda ceset bulundu! Başında bantlı poşet... - Resim : 2

BAŞINA ÇÖP POŞETİ GEÇİRİLMİŞ

Olay yeri inceleme ekipleri, 25 yaşlarında olduğu düşünülen erkek cesedinin başında çöp poşeti bulunduğunu ve bantlanmış halde olduğunu gördü.

Sarıyer'de korkunç olay! Ormanlık alanda ceset bulundu! Başında bantlı poşet... - Resim : 3

Cesedin yanında Rusça not ve siyah askılı çantası içinde cep telefonu, İstanbul Ulaşım kartı, paralar ve çeşitli eşyalar olduğu da belirlendi.

Cumhuriyet Savcısının incelemeleri sonrasında boğularak öldürüldüğü düşünülen kişinin cesedi, Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Polis olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.