Şarkıcı Aydilge "Dua istiyorum" diyerek ameliyata girmişti! Ünlü şarkıcıdan yeni haber geldi

Sahnelerdeki enerjisiyle ve şarkılarıyla adından söz ettiren başarılı şarkıcı Aydilge, labrum kemiğindeki yırtık nedeniyle ameliyata alındı. Ünlü şarkıcı, 4,5 saat süren ameliyat sonrası sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Şarkıcı Aydilge, dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla acil olarak ameliyata alınacağını duyurmuş ve sevenlerinden dua istemişti. Labrum kemiğindeki yırtık nedeniyle acil ameliyata alınan sanatçının sağlık durumu merak konusuydu.

Şarkıcı Aydilge "Dua istiyorum" diyerek ameliyata girmişti! Ünlü şarkıcıdan yeni haber geldi - Resim : 1AYDİLGE'DEN VİDEOLU MESAJ

Aydilge hastane odasında çektiği bir video ile hayranlarına mesaj gönderdi. Operasyonu 4,5 saat süren Aydilge, hasta yatağından sevenlerine seslenerek "Ameliyatım çok başarılı geçti. Labrum yırtığı nedeniyle çok acil ameliyata alınmıştım. Şimdi çok iyiyim. Sizler beni hoplayıp zıplarken görmeye alıştınız. En kısa zamanda benden beklediğiniz gibi sahnelerde hoplayıp zıplayacağız. Size söz veriyorum, en kısa zamanda ayağa kalkacağım. Dualarınız ve iyi enerjileriniz için teşekkür ederim" dedi.

Şarkıcı Aydilge "Dua istiyorum" diyerek ameliyata girmişti! Ünlü şarkıcıdan yeni haber geldi - Resim : 2

"DUALARINIZI YOLLAMAYI UNUTMAYIN"

Aydilge ameliyata alınacağını ‘’Ne yazık ki az sonra acil ameliyata alınmam gerekecek. Labrum yırtığı var kalçamda. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. O yüzden onun temizlenmesi ve dikilmesi gerekiyor. Sonrasında yeniden sahnede sizlerle beraber eskisinden daha iyi bir şekilde inşallah şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve iyi enerjilerinizi yollamayı lütfen unutmayın’’ sözleriyle açıklamıştı.

Şarkıcı Aydilge "Dua istiyorum" diyerek ameliyata girmişti! Ünlü şarkıcıdan yeni haber geldi - Resim : 3