Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan kafa karıştıran paylaşım! Omzuna yaslandığı kişi ile poz verdi, bir kelimesi şaşırttı

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Ünal, adını sır gibi sakladığı erkek arkadaşıyla fotoğraf karesi paylaştı. Paylaşıma eklediği “Kocam benim çok seviyorum” notu takipçilerinin kafalarını karıştırdı.  Şarkıcı ‘Kocam’ paylaşımlı karesini sildi.

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan kafa karıştıran paylaşım! Omzuna yaslandığı kişi ile poz verdi, bir kelimesi şaşırttı

1999 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda Türkiye güzeli seçilen Ayşe Hatun Önal, modellik kariyerinin yanı sıra ‘Kalbe Ben’, ‘Çak Bir Selam’, ‘Güm Güm’, ‘Olay’, ‘Efsane’ gibi şarkılarıyla hafızalara kazındı.

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan kafa karıştıran paylaşım! Omzuna yaslandığı kişi ile poz verdi, bir kelimesi şaşırttı - Resim : 1"KOCAM BENİM ÇOK SEVİYORUM SENİ"

Önal’ın sosyal medya paylaşımları da adından sık sık söz ettiriyor. Bu sefer de adını sır gibi gizlediği erkek arkadaşıyla yer aldığı bir fotoğraf karesini paylaşan Ayşe Hatun Önal, altına düştüğü ‘’Kocam benim cok seviyorum seni’’ şeklindeki notla dikkat çekti. Önal ayrıca paylaşımına ‘A’ harfiyle birlikte nazar boncuğu emojisi de ekledi.

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan kafa karıştıran paylaşım! Omzuna yaslandığı kişi ile poz verdi, bir kelimesi şaşırttı - Resim : 2

"EVLENDİNİZ Mİ?"

Şarkıcı paylaşımı silse de yorumlar dikkat çekti. Şarkıcıya, "Mutluluklar Ayşe Hanım", "Evlendiniz mi?", Çok mutlu ol Ayşe" gibi yorumlar geldi.

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal'dan kafa karıştıran paylaşım! Omzuna yaslandığı kişi ile poz verdi, bir kelimesi şaşırttı - Resim : 3