Şarkıcı Berkay'dan eşini kızdıracak açıklama! "Umurumda olmaz"

Magazin gündemindeki olaylı ilişkilerin odağı olan Berkay Şahin, bir süredir eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat sürüyor. 2016 yılında Özlem Ada Şahin ile nikah masasına oturan Berkay, kötü günleri de geride bırakmıştı. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Berkay, öyle bir açıklama yaptı ki, duyanlar eşini çok kızdıracak yorumunda bulundu. İşte Berkay'ın o açıklaması...

Şarkıcı Berkay'dan eşini kızdıracak açıklama! "Umurumda olmaz"

Eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat süren ve sosyal medya da sık sık ailesinden paylaşım yapan şarkıcı Berkay, olay yaratacak bir açıklama yaptı. Dillerden düşmeyen romantik şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip şarkıcı Berkay, 2016 yılında Özlem Ada Şahin ile nikah masasına oturmuş, kızları Arya'yı 2017'de, Zeynep Mira'yı ise 2019'da kucaklarına almıştı.

Magazin dünyasının örnek ailelerinden biri olarak görülen çift, önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken görüntülendi. Çift geçenlerde evlilik yıl dönümlerini kutlamıştı.

"Umursamam"

Sosyal medyada eşinin paylaşımı hakkında konuşan Berkay, “O tarz şeyleri Özlem düşünüyor. Sevgililer Günü’ymüş, doğum günüymüş pek umurumda olmaz, umursamam.” diye konuştu.

Şarkıcı Berkay'dan eşini kızdıracak açıklama! "Umurumda olmaz" - Resim : 1

Şarkıcı Berkay'dan eşini kızdıracak açıklama! "Umurumda olmaz" - Resim : 2

Şarkıcı Berkay'dan eşini kızdıracak açıklama! "Umurumda olmaz" - Resim : 3