Şarkıcı Çelik gönülleri fethetti! "Kimsemiz yok" diyen çiftin düğününe katıldı
Yardımsever kimliğiyle ön planda olan ünlü sanatçı Çelik, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan genç çiftin düğününe katıldı. Hem davetlileri hem de çifti şaşırtan sanatçı, unutulmaz anlar yaşattı.
"Hercai", "Dilberim", "Bir Güzellik Yap" gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü sanatçı Çelik, hem başarılı kariyeriyle hem de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.
DÜĞÜNE KATILDI
Son zamanlarda yardımseverliğiyle ön planda olan ünlü şarkıcı, son yaptığı jestle büyük takdir topladı.
Sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan genç çiftin, "Bizim çok fazla kimsemiz yok, bizim düğünümüze gelir misiniz?" mesajını kayıtsız bırakmayan Çelik, Kübra ve Ömer çiftini en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Düğün salonuna beklenmedik bir anda giriş yaparak hem davetlileri hem de çifti şaşırtan sanatçı, törende sevilen şarkılarını da seslendirdi.

Sadece davete katılmakla kalmayıp sahne performansıyla geceye renk katan Çelik, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
