Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Cemiyet hayatının tanınan ismi eski Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlarından Ali Şen'in gelini Aslı Şen Linet'e verdiği tepki ile gündeme bomba gibi düştü. Peki, Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? Aslı Şen ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aslı Şen arkadaşlarıyla birlikte şarkıcı Linet'i dinlemeye gitmiş ve Linet'in sahnedeki tavırlarından rahatsız olduğunu, "Aslı Şen, "Altı kadından oluşan masamıza gözünün ucuyla bakmazken her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderdi. Masamızı terk ettik. Neden star olamadığını anladık! Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'yi ve Sezen Aksu'yu izlemesini öneririm. Starlık sadece sesle olmuyor!" södzleriyle dile getirmişti. Ardında Linet'ten bir açıklama gelmişti. Cemiyet hayatının tanınmış ismi Aslı Şen hakkında birçok kullanıcı detayşı araştırma yapmaya başladı. Peki,Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? Aslı Şen ne iş yapıyor?İşte biyografisi...

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aslı Şen,1977 yılının Eylül ayında aslen İstanbul’da dünyaya geldi. Başak burcudur. Bilkent Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Mezuniyetin ardından yurtdışında pazarlama üzerine de eğitim aldı.

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Daha sonra İstanbul’a dönmüş ve 1.5 sene kadar bir prodüksiyon firmasında çalışmış ardından 2 sene halkla ilişkiler alanında tecrübe edindi. Evli olduğu dönemdede çalışmış ancak hamileliğin ardından çalışmayı bıraktı.

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 3

Aslı Şen ne iş yapıyor?

Aslı Şen günümüzde ise girişimci, iş kadını ve kozmetikçi olarak iş hayatını sürdürmektedir. Ashley Joy isimli markayı kurmuş, hamilelik döneminde kullanmaya başladığı Yağlar ve doğal ürünlere daha sonra kozmetik merakı ile sektöre giriş yapmasına neden oldu.

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 4

Markanın ismini yurt dışında iken arkadaşlarının kendisine Ashley dediklerini, Joy kelimesinin İngilizce anlamının ise soyadı olduğunu belirtti. Evde oturmaktan hoşlanmayan ve her zaman yenilikleri takip eden ve paylaşmayı seven Aslı Şen, ilerleyen süreçte kozmetik üzerine Youtube kanalı açtı ve takipçilerine paylaşımlarda bulundu.

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 5

Kanalın en büyük farkı samimi ve araştırmacı olmalarıdır. Ayrıca kanalda Arzu Sabancı, Yasemin Özilhan ve Zeynep Yılmaz gibi konukları ile bu işin uzmanları ile de yararlı sohbetler gerçekleştirdi.

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 6

Ashley Joy’un yanı sıra Bellamom mağazasının da kurucusu olan Aslı Şen bir arkadaşı ile Bellamom’u ortak olarak faaliyete geçirdi.

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 7

Aslı Şen evlilik hayatı, eşi ve çocukları

Aslı Şen, Metin Şen ile evlidir. Bir röportaj’da eşi ile yazlık arkadaşı olduklarını kız kardeşi Suzan Hanımın çok yakın arkadaşı olduğunu belirtti. Evlilik öncesinde 2-3 ay kadar kısa bir flört dönemi olsada 25 yılı geçkin bir tanışmışlıkları mevcuttur.

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 8

Bir süre yurt dışına gittikten sonra ayrılmaya karar vermişlerdir. Ancak ayrılığa karar verdikten 2 sene sonra evlilik kararı almış ve 6 ay sonra evlenmişlerdir. Bu evliliğinden Berke ve Batu isimlerinde iki oğlu vardır.

Şarkıcı Linet'e sert tepki gösteren Ali Şen'in gelini Aslı Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? - Resim : 9

İş hayatı ve mutlu aile hayatı ile her zaman medya ve magazin dünyasının saygı duyduğu ünlü isimler arasında yer almaktadır.