Şarkıcı Nez “Özel jetimde cinsel ilişkiye girdim” itirafıyla şok etmişti! Instagram’daki dekolteli paylaşımı büyüledi

Şarkıcı Nez, geçtiğimiz aylarda “İlişkiye girdiğin en ilginç yer neresi?” şeklindeki soruya Özel jet, yalan söylemeye gerek yok. Özel jetim vardı bir dönem. Konserden konsere kullanıyordum ve jette oldu" yanıtını vermişti. Şimdilerde tatilde olan ünlü ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar da hayranlarını büyüledi.

Şarkıcı Nez “Özel jetimde cinsel ilişkiye girdim” itirafıyla şok etmişti! Instagram’daki dekolteli paylaşımı büyüledi

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda özel hayatı hakkında konuşan şarkıcı, cinsellikle ilgili soruları da yanıtladı. Nez, sunucunun "Açık ilişki yaşadın mı, yaşayabilir misin?" sorusuna "Ben kıskanç bir kadın değilim, zaman geçmiştir olabilir, açık ilişkiyi ben yaşamak istiyorum genellikle. Büyük konuşmamak lazım" cevabını verdi.

Cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yer

Cinsel hayatıyla ilgili de konuşan Nez, cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yerleri anlattı. Bir sinema salonunda cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen şarkıcı, "Özel jet, yalan söylemeye gerek yok. Özel jetim vardı bir dönem. Konserden konsere kullanıyordum ve jette oldu" dedi.

Instagram paylaşımları büyülüyor

Nez'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da hayranlarını büyülüyor. Ünlü ismin siyah dekolteli elbisesiyle yaptığı paylaşımda sosyal medya çok sayıda beğeni aldı. 

İşte o poz: 

Şarkıcı Nez “Özel jetimde cinsel ilişkiye girdim” itirafıyla şok etmişti! Instagram’daki dekolteli paylaşımı büyüledi - Resim : 1