Şarkıcı, türkücü ve sunucu Alişan Çağla Şıkel ve İzzet Antebi ifşası ile ilgili açıklamada bulundu "Evli bir insanla..."

İş adamı İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı, Çağla Şıkel ile İzzet Antebi'nin mesajlarını ifşa etmiş, bu haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Daha sonra açıklamalar peş peşe geldi. Bomba olayla ilgili bir son dakika açıklaması da türkücü ve sunucu Alişan'dan geldi.

Şarkıcı, türkücü ve sunucu Alişan Çağla Şıkel ve İzzet Antebi ifşası ile ilgili açıklamada bulundu "Evli bir insanla..."

Ekranların sevilen sunucuları olarak da bilinen Alişan ve Çağla Şıkel cephesinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Adı İzzet Antebi ile aşk dedikodularına karışan Çağla Şıkel hakkında bir açıklama da Alişan’dan geldi. Alişan’ın açıklamaları ‘beklenmedik açıklama’ olarak açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde Oğlu Burak ve yeğeniyle Etiler’de kameralara yakalanan Alişan, Çağla Şıkel hakkında konuştu.

İş adamı İzzet Antebi’nin eski Eşi Didem Sarı’nın İzzet Antebi ile Çağla Şıkel’in konuşmalarını ifşa etmişti. Bu ifşa sonrası gözler İzzet Antebi ve Çağla Şıkel’in açıklamalarına döndü.

İkili çıkan dedikoduları yalanladı ve savcılığın yolunu tutarak gerekli işlemlerin yapılacağını söylemişti.

Olayla ilgili bir açıklama da Alişan’dan geldi.

Şarkıcı, türkücü ve sunucu Alişan Çağla Şıkel ve İzzet Antebi ifşası ile ilgili açıklamada bulundu "Evli bir insanla..." - Resim : 1

“Yanlış anlaşılma”

Alişan kendisine sorulan soru üzerine "Hiç vakıf olmadığım bir konu ama şunu çok iyi biliyorum ki yanlış anlaşılmadan ibarettir." diyen ünlü şarkıcı, "Çağla, arkadaş canlısı bir insan. Farklı yerlere çekmek doğru olmaz. Evli bir insanla Çağla'nın adının yan yana gelmesi yanlış. Çağla öyle biri değil." açıklamasında bulundu.

Çağla Şıkel'in adı daha sonra da Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz günlerde boşandığı eşi Tolga Akış'la aşk dedikodularına karışmıştı.

Önce Tolga Akış yaptığı açıklamayla iddiaları reddetmiş ardından da Çağla Şıkel paylaşımıyla ti'ye almıştı.