Şarkılar Bizi Söyler türkü gecesinde duygu dolu anlar: “Kanadımız biraz hasarlı! Onun gönlü yeter!”

Şarkılar Bizi Söyler bu akşam ekranlara türki gecesiyle gelecek. Biribirinden ünlü isimlerin yer aldığı programda, Hakan Altun ve Sibel Can’ın hüzünlü konuşması damga vuracak.

Şarkılar Bizi Söyler türkü gecesinde duygu dolu anlar: “Kanadımız biraz hasarlı! Onun gönlü yeter!”

Cumartesi gecelerinin sevilen programlarından Şarkılar Bizi Söyler’de Türkü Gecesi" yaşanacak! Yeni bölüm konukları türkülerle izleyiciye duygulu anlar yaşatacak. Sibel Can ve Hakan Altun’un geceye duygusal konuşamaları damga vuracak. Göz yaşlarına hakim olamayan ünlü isimler “Kanadımız biraz hasarlı! Gönlü yeter” diyerek duygularını paylaşacak.

Şarkılar Bizi Söyler türkü gecesinde duygu dolu anlar: “Kanadımız biraz hasarlı! Onun gönlü yeter!” - Resim : 1

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’DE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ NEDEN YOK?

Bu akşam yayınlanacak Şarkılar Bizi Söyler'de Hüsnü Şenlendirici yer almayacak. Bağırsak kanserine yakalanan Hüsnü Şenlendirici'nin tedavisi devam ediyor. 

Sosyal medya hesabından son sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Hüsnü Şenlendirici; "Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim... Geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasından doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerimle buluşacağım" dedi.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER KONUKLARI KİM?

15 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün konukları Resul Dindar, İsmail Altunsaray, Ender Balkır, Tuğçe Kandemir, Kaan Kısaparmak ve Coşkun Sabah oluyor. Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!