Ünlü emlak sitesine girenler şoke oldu!

Satılık ev ilanı için ünlü siteye girenler şoke oldu. İlanın fotoğraflarını gezen kullanıcılar yatak odası fotoğrafında seks yapan iki insanın görüntüsüyle karşılaştı. Fotoğraf siteden hızlıca kaldırıldı ancak ekran görüntüsü alınmıştı.

Ünlü emlak sitesine girenler şoke oldu!

Amerika'nın ünlü emlak sitelerinden Benchmark Realty'nin web sitesinde Nashville, Tennessee'deki 400 bin dolarlık ev ilanını gören kullanıcılar büyük ilgi gösterdi. Bulunduğu bölge ve özelliklerine bakıldığında çok uygun fiyata satılan evin fotoğraflarında kullanıcıları bir sürpriz bekliyordu.

Yatak odasının aynasından çekilen fotoğrafta yatağın üzerinde çıplak bir kadın ve ayakta duran bir adam görülüyor. İkisinin de çıplak olduğu fotoğrafta şahısların seks yaptığı belli oluyor. Site yetkilileri fotoğrafın istemeyerek mi yoksa bilerek mi yüklendiğinin bilinmediğini açıkladı.

Benchmark Realty CEO'su Phillip Cantrell, inanç temelli bir kuruluş olduklarını ifade ederek, "Tarafları dinleyerek olayı aydınlatmaya çalışacağız. Bu hata için herkesten özür dileriz. Biz de tüm kullanıcılarımız gibi böyle bir şeyle karşılaşmaktan hoşnut değiliz. Eğer üyemiz ise mutlaka cezai yaptırım uygulayacağız" dedi.