Tamer Karadağlı, 30 yaş küçük sevgilisiyle bakın nasıl görüntülendi?

Savaşçı dizisine dahil olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ile objektiflere böyle yakalandı.

Tamer Karadağlı, 30 yaş küçük sevgilisiyle bakın nasıl görüntülendi?

Televizyon tarihine damga vuran efsane dizi Çocuklar Duymasın'da taş fırın erkeğini canlandıran ve şimdilerde Savaşçı dizisiyle ekranlara dönen Tamer Karadağlı, kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ile objektiflere yakalandı.

Tamer Karadağlı, 30 yaş küçük sevgilisiyle bakın nasıl görüntülendi? - Resim : 1

Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündeme gelen Karadağlı, 23 yaşındaki Iraz Yıldız ile  Nişantaşı'nda görüntülendi. 

53 yaşındaki Karadağlı'nın Yıldız ile deri ceket kombini yapması da dikkatlerden kaçmadı.

 Adını çok duyacaksınız demişti

Tamer Karadağlı geçtiğimiz sene Instagram hesabından Iraz Yıldız ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak "Geleceğin starı Iraz Yıldız'la Antalya'da çok güldük. Müthiş bir yetenek. Adını çok duyacaksınız" demişti.

Tamer Karadağlı, 30 yaş küçük sevgilisiyle bakın nasıl görüntülendi? - Resim : 3

Iraz Yıldız kimdir?

1997 yılında doğan Iraz Yıldız, piyano çalışmalarına 6 yaşında Çağla Çoker ile başladı. 2006-2009 yılları arasında Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuarı'nda Yuriy Sayutkin'in öğrencisi oldu.

 2007 yılında Rusya'da yapılan 3. Gavrilin Genç Yetenekler Yarışması'nda Mansiyon Ödülü, 2009 yılında Sofya'da yapılan Genç Virtüözler Yarışması'nda mansiyon ödülü, yine aynı yıl Mersin'de düzenlenen 1. Kamuran Gündemir Ulusal Piyano Yarışması'nda Mansiyon Ödülü kazandı. 2009 yılında Şef Vladimir Spivakov tarafından Moskova'da gerçekleşen Uluslararası Müzik Festivali'ne davet edildi.

Aynı yıl 10. Uluslararası Antalya Piyano Festivali Genç Yetenekler Konseri'nde çaldı. MİAM'ın düzenlediği Muammer Sun Onur Gecesine sanatçı Cihat Aşkın'ın çağırısıyla katıldı ve Muammer Sun'un eserlerini seslendirdi. 2010 yılında "Fazıl Say ve Arkadaşları" projesi kapsamında birçok konser verdi.