Savcılar doğruladı: Messi'nin takım arkadaşı için korkunç suçlama!

PSG takımının Faslı futbolcusu Achraf Hakimi tecavüzle suçlanıyor. Hakimi'nin Hauts-de-Seine Bölge Güvenliğinden savcılar tarafından sorgulandığı belirtildi.

Savcılar doğruladı: Messi'nin takım arkadaşı için korkunç suçlama!

Kariyerinde Real Madrid, Inter gibi dev takımların formasını terleten Faslı futbolcu Achraf Hakimi, korkunç bir iddia ile gündeme geldi. 24 yaşındaki bir kadın, şimdilerde Fransız ekibi Paris Saint Germain'de forma giyen futbolcunun kendisine tecavüz ettiğini belirterek şikayette bulundu. 

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

L'Equipe'in haberine göre söz konusu olay, 25 Şubat'ta futbolcunun Boulogne-Billancourt'taki evinde meydana geldi. Şikayetin ardından Hakimi'nin avukatı Perşembe günü suçlamaları reddetti. Avukatı "Suçlamalar asılsız. Sakin ve kendini yetkililere sunuyor" dediler.

KULÜP SUÇLAMALARI REDDETTİ

PSG, Hakimi'nin suçlanmasından önce ancak suçlamaların gün ışığına çıkarılmasından sonra bu hafta başlarında bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Kulüp, suçlamaları kesin bir şekilde reddeden ve adalet sistemine güvenen oyuncuyu destekliyor. Paris St-Germain, sahada ve saha dışında saygıyı teşvik eden bir kurumdur" denildi. 

Savcılar doğruladı: Messi'nin takım arkadaşı için korkunç suçlama! - Resim : 1

HAKİMİ'NİN BU SEZONKİ PERFORMANSI

İspanya doğumlu defans oyuncusu, Fas'ın geçen yıl Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda yarı finale yükselmesinde önemli bir rol oynadı. Kuzey Afrika tarafı, Fransa'ya boyun eğmeden önce son dörde ulaştı.

Hakimi ayrıca Pazartesi akşamı düzenlenen En İyi Fifa Futbol Ödülleri'nde FIFPRO erkeklerde yılın takımı seçildi. Ödülü alırken PSG takım arkadaşları Kylian Mbappe ve Lionel Messi ile birlikte poz verdi.

Hakimi bu sezon PSG formasıyla 27 maça çıktı ve 4 gol kaydetti. Hakimi son olarak, takımının Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 1-0 mağlup olduğu maçta forma giymişti.