O üniversitelere korona virüsü tatili

Birçok üniversite korona virüsüne ilişkin önlem amacıyla derslerine ara verdi ya da bahar tatilini erkene aldı. İşte son gelişmeler...

O üniversitelere korona virüsü tatili

Kadir Has Üniversitesi, koronavirüsü nedeniye alınan önlemler kapsamında bahar tatilini öne çekti. Üniversite derslere mücbir bir durum oluşmadığı sürece 23 Mart günü başlayacağını duyurdu.

 Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, üniversitelerinde koronavirüsü ile ilgili aldıkları önlemler kapsamında bahar tatilininin öne çekilerek 11-20 Mart tarihleri arasına aldıklarını, derslerin mücbir bir durum oluşmadığı sürece 23 Mart günü başlayacağı bilgilendirmesinde bulundu.

O üniversitelere korona virüsü tatili - Resim : 1

Online ders kararı

 Bahçeşehir Üniversitesi'nde de 'online ders' kararı alındı.

Boğaziçi Üniversitesi bahar tatilini erkene çekti

Boğaziçi Üniversitesi de 20-26 Nisan tarihleri arasında planlanmış olan bahar tatilini, koronavirüs nedeniyle 16-29 Mart tarihleri arasına alındığını bildirdi.

Boğaziçi Üniversitesi, Senato ve Üniversite Yönetim Kurulu’nun ortak kararı ile koronavirüs önlemleri çerçevesinde 20-26 Nisan tarihleri arasında planlanmış olan bahar tatilini, 16-29 Mart tarihleri arasına alındığını bildirdi. Öte yandan Senato’nun, akademik takvimde yapılacak değişiklikler üzerinde çalışmakta olduğu kaydedildi.

MEF Üniversitesi

MEF Üniversitesi de korona virüsü ile önlem amacıyla derslere ara verdiğini duyurdu. Üniversitenin Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Üniversitemizin Korona Virüs nedeniyle eğitim-öğretimle ilgili aldığı kararlar öğrencilerimize duyurulur...