Seçil Erzan davasında karanlık bir isim! İfadesinde “Korkuyorum, kesinlikle ismini vermek istemiyorum” dediği kişi kim?

Seçil Erzan savcılığa verdiği ifadesinde para alışverişi yaptığı birçok kişinin adını verdi ancak Kapalıçarşı’da para aldığı bir kişi için “Korkuyorum, ismini kesinlikle vermek istemiyorum” dedi. Bu ifadesinin ardından Kapalıçarşı’da yer alan karanlık ismin kim olduğu büyük merak konusu oldu.

Seçil Erzan davasında karanlık bir isim!  İfadesinde “Korkuyorum, kesinlikle ismini vermek istemiyorum” dediği kişi kim?

Tutuklu bankacı Seçil Erzan savcılık ifadelerinde yer, zaman ve şahıs detaylarını genelde detaylarıyla verdi. Yakın çevresi, tefeciler, futbolcular ve diğer ünlü isimlerle ilgili birçok konuda ayrıntılı bilgiler vermekten çekinmedi. Ancak gizlediği ve özellikle bahsetmek istemediği kişiler de oldu. Bunlardan biri de Kapalıçarşı’da para aldığını söylediği bir şahıs. Erzan, “Çok korkuyorum” dediği bu kişinin kim olduğuna dair hiçbir bilgi vermedi. Erzan ifadesinde fahiş faizle para aldığı birçok ismi açıkladı ama Kapalıçarşı’daki bu ‘korkutucu’ kişinin kimliği hâlâ meçhul.

‘ÇOK KORKUYORUM SÖYLEYEMEM’

Bu kişi ilk olarak Erzan’ın savcılıktaki ifadesinde geçti. Erzan kimlerden para aldığını anlatırken bu kişiden “Nazlı Can ile tam tarihini hatırlayamadığım bir gün Kapalıçarşı’da birinden para almıştım ancak bu şahıstan korktuğum için halihazırda ismini kesinlikle vermek istemiyorum” diye bahsetti. Bu durum hem polisin hem de savcılığın dikkatini çeken bir konu olarak kayda geçti. Erzan mahkemedeki ifadesinde de bu kişinin kimliğini açıklamadı. Nazlı Can’ın ve Erzan’ın bu tür para ilişkileri hakkındaki ifadelerinde de bu şahsın kimliğine dair bir detay yok.