Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?"

Seçil Erzan’ın "Yüksek gelirli fon" vaadiyle ünlü isimleri dolandırdığı davada, 3 milyon 200 bin dolar kaptıran eski Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, 75 bin dolar kaptıran Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin ve eski futbolcu Ayhan Akman'ın gönderdiği mesajlar ortaya çıktı. Erzan'ın dava dosyasına giren cep telefonu ön inceleme raporunda, Çolak'ın, "Seçil hanım bekliyorum. 2 saat oldu. Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" dediği belirlendi.

Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?"

Futbol dünyasından birçok ismin yer aldığı gizli fon dolandırıcılığı davasında yeni mesajlar ortaya çıktı. Özel bir bankanın şube müdürü olan Seçil Erzan'ın "Yüksek gelirli fon" adı altında yaptığı vurguna para yatıran eski Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, Galatasaray'ın eski tercümanı Musa Mert Çetin ve eski futbolcu Ayhan Akman'ın Erzan'a 7 Nisan'da gönderdikleri mesajlar ortaya çıktı.

Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" - Resim : 1

Erzan'ın el koyulan cep telefonu üzerinde yapılan ön inceleme raporu dava dosyasında kendisine yer buldu. Vurgun, 7 Nisan'da bir şikayetçinin ihbarı üzerine ortaya çıkarken, Erzan 8 Nisan'da banka tarafından görevden el çektirildi, 10 Nisan'da da gözaltına alındı.

Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" - Resim : 2

"ŞAKA MI YAPIYORSUN YA?"

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; 3 milyon 200 bin dolarla fona Arda Turan ve Emre Belözoğlu'ndan sonra en fazla parayı kaptıran 3'üncü isim Emre Çolak'ın Erzan'a 7 Nisan'da, "Seçil Hanım bekliyorum 2 saat oldu. Şaka mı yapıyorsunuz ya? Seçil Hanım?" şeklinde mesaj attığı belirlendi. Çolak'ın aynı gün saat 15.22'de ise Whatsapp üzerinden Seçil Erzan'ı aradığı ancak ulaşamadığı görüldü.

Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" - Resim : 3

"MUSLERA'NIN 1 MİLYON DOLARI BEKLİYOR"

Seçil Erzan'a para veren ve mağdur isimlerden bir tanesi de, 75 bin dolarını kaptıran Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera'nın ve takımın da bir dönem tercümanlığını Musa Mert Çetin'indi. Çetin'in Erzan'a, "Yine kayıpsın Allah sonumuzu hayır eylesin. 1 bekliyor biliyorsun (Muslera'nın 1 milyon doları beklediğini kastediyor). Aman daha azı olursa beni yorma hiç hayatta gitmem evine zaten o beni almaz. Herif telefonlarımı açmıyor. Sıkıldım zaten artık ne oluyorsa olur, onu durduracak bir kredim kalmadı" şeklinde veryansın ettiği belirlendi.

Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" - Resim : 4

Mesajda, "İftardan sonra sendeyim parayla dedim. Zaten aksi olursa görürsün ne olacağını dedi. Seçil ben iftarı yapıp direkt sana gelirim. Seço neredesin cebin kapalı? Sen bunu bize nasıl yaparsın ya? Ne oldu senin Allah korkuna" dedi.

Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" - Resim : 5

Yine Çetin'in öğlen 15.03'te Erzan'ı aradığı ancak aramanın cevapsız bırakıldığı saptandı.

Erzan'ın ifadelerinde, "Ayhan Akman'a hiçbir borcum bulunmamaktadır. Aksine kendisinden yüklü miktarda alacağım vardı" dediği Ayhan Akman'ın mesajları da dosyada yer aldı.

"BEN ARTIK BU İŞİ SORACAĞIM"

Akman, 7 Nisan Cuma günü, "Ben artık bu işi soracağım haberin olsun" dediği, Erzan'ın bu mesaja herhangi bir cevap vermediği görülürken, Akman'ın 3 gün sonra, Erzan'ın gözaltına alındığı tarih olan 10 Nisan'da bir daha mesaj atarak, "Aramayı düşünüyor musun beni" şeklinde sitemli bir mesaj attığı ancak buna da cevap alamadığı görüldü.

Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor: Şaka mı yapıyorsunuz? Seçil Hanım?" - Resim : 6

Cep telefonunun ön inceleme raporuna göre Erzan, özellikle Whatsapp görüşmelerinin çoğunluğunun silindiği, gerçekleşen konuşmalarda Erzan genellikle para aldığı isimlerden süre istedi, oyaladı. Karşı taraftan gelen mesajlara ve aramalara çoğu zaman cevap vermediği vurgulandı.