Seçil Erzan’ın odasında geçen 52 dakika! Emre Belözoğlu, yanında 2 kişiyle girmiş: Banka görüntüleri ortaya çıktı! O anlarda neler yaşandı?

Tüm Türkiye’nin konuştuğu ‘Fon vurgunu’ olayında Seçil Erzan'ın odasında geçen 52 dakika ortaya çıktı. Akılalmaz vurgunda Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu, Volkan Bahçekapılı, iş insanı Atilla Baltaş gibi isimlerin banka görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Erzan'ın odasına girip çıkan kişiler yer aldı.

Seçil Erzan’ın odasında geçen 52 dakika! Emre Belözoğlu, yanında 2 kişiyle girmiş: Banka görüntüleri ortaya çıktı! O anlarda neler yaşandı?

Türkiye’nin konuştuğu, içlerinde ünlü sporcuların da yer aldığı 18 kişinin milyonlarca dolarını kaptırdığı bankacı Seçil Erzan’ın yargılandığı davada yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Volkan Bahçekapılı'nın da aralarında bulunduğu futbol dünyasının 18 ünlü ismini milyonlarca dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam ediliyor. Erzan'ın 226 yıl hapsi isteniyor.

Erzan'ın bankadan son kez çıkıp gittiği, bir daha da dönmediği son an da kameraya yansıdı. Milliyet'in paylaştığı görüntüler ve o karelerin hikayeleri şöyle...

1 NUMARALI fotoğraf: Raporda Erzan’ın bankadaki odasına girip çıkarken birden fazla görüntüsü yer alıyor. Erzan, sabah saat 09.00 sıralarında geldiği bankadan genelde 18.00’i geçerken ayrılıyor.

 Seçil Erzan’ın odasında geçen 52 dakika! Emre Belözoğlu, yanında 2 kişiyle girmiş: Banka görüntüleri ortaya çıktı! O anlarda neler yaşandı? - Resim : 1

21 NUMARALI fotoğraf: Tarih 7 Mart 2023, saat 14.46. Görüntüdeki kişi 1 milyon 535 bin dolar dolandırılan futbolcu Selçuk İnan. İnan, Erzan’la görüştükten sonra 14.52’de ayrılıyor. İnan, ifadesinde, “Kendisiyle birlikte fonu (Denizbank Genel Müdürü) Hakan Ateş ve (Denizbank Genel Müdür Yardımcısı) Mehmet Aydoğdu’nun yönettiğini söyledi. Bunun üzerine toplamda 3 milyon 685 bin doları üç seferde yatırdım. Bu paraları Erzan’ın odasında Erzan’a verdim. 2 milyon 150 bin dolarını süreç içerisinde fonun elde ettiği asıl alacak ve kâr payı diye bana bankada iade etti” demişti.

Seçil Erzan’ın odasında geçen 52 dakika! Emre Belözoğlu, yanında 2 kişiyle girmiş: Banka görüntüleri ortaya çıktı! O anlarda neler yaşandı? - Resim : 2

85, 86, 93, 94, 95, 96 NUMARALI fotoğraflar: 20 Mart 2023’te, saat 10.20’de 4 milyon 292 bin dolar dolandırılan futbolcu Emre Belözoğlu, kuzeni ve aynı zamanda Fatih Terim’in damadı olan Volkan Bahçekapılı, yanlarında ismi belirtilmeyen bir erkek şahısla Erzan’ın odasına giriyor. Üç kişi, 11.12’de Erzan’ın odasından ayrılıyor.

Seçil Erzan’ın odasında geçen 52 dakika! Emre Belözoğlu, yanında 2 kişiyle girmiş: Banka görüntüleri ortaya çıktı! O anlarda neler yaşandı? - Resim : 3

48 NUMARALI fotoğraf: Tarih 13 Mart 2023. 13.11 sıralarında iş insanı Atilla Baltaş, yanında bir kişiyle birlikte Erzan’ın odasına giriyor. 14.32’de odadan çıkıyorlar. Parasını Erzan’dan geri alan isimlerden Semih Kaya’ya verilen çantada, Baltaş’a ait GPS cihazı bulunmuştu.

Baltaş’ın avukatı, müvekkilinin para taşınırken bazen hırsızlık olaylarına karşı önlem olarak bunu yaptığını söylemişti. Erzan ise “Atilla Baltaş benden verdiği paraları katbekat faizle almıştır. Ayrıca Atilla Baltaş’tan fon adı altında para almadım. Baltaş’tan faiziyle para satın aldım. Benden bankada birtakım borçlu olduğuma ilişkin senetler aldı. Atilla Baltaş’a verdiğim belgelerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Şırnak Cizre’ye mart ayı içerisinde beni kaçırmak için uçak bileti almıştı. Daha doğrusu bana zorla uçak bileti aldırmıştır. Ben o sırada müştekilerden para da toplamıştım. Baltaş o paralar ile beni yurt dışına kaçırmak istemişti” demişti.

Seçil Erzan’ın odasında geçen 52 dakika! Emre Belözoğlu, yanında 2 kişiyle girmiş: Banka görüntüleri ortaya çıktı! O anlarda neler yaşandı? - Resim : 4

29 NUMARALI fotoğraf: Tarih 8 Mart 2023. Saat 12.25. Erzan’ın teyzesinin oğlu Tanın Yılmaz odaya giriyor. 14.05’te 35-40 yaşlarında bir kadın, odaya girip 14.22 sıralarında odadan ayrılıyor. 14.08’de bu kez 40-45 yaşlarında bir kadın odaya giriyor, 15.05’te de çıkıyor. 15.55’te, tam 3.5 saat sonra, Erzan kuzeniyle birlikte odadan ayrılıyor. Erzan, “Mart ayında Tanın Yılmaz, Barış Tari isimli şahsın arabasına ipotek koydurduğunu, bu ipoteğin acilen kaldırılması gerektiğini söyledi. Aynı gün Tanın yanımda bulunduğu sırada (eşi) Merve de odama geldi. Birden Merve saçıma yapıştı. Saçımı yolmaya başladı. Çok sayıda hakaret etti. Hatta o gün kolumda bulunan Rolex saatimi Merve zorla çekip aldı” diye ifade vermişti.

Seçil Erzan’ın odasında geçen 52 dakika! Emre Belözoğlu, yanında 2 kişiyle girmiş: Banka görüntüleri ortaya çıktı! O anlarda neler yaşandı? - Resim : 5