Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Seda Ocak neden elendi? İşte biyografisi...

Seda Ocak Survivor All Star'da bu hafta elenen yarışmacı oldu. Gönüllüler takımında yer alan ve kendisi gibi Survivor'da yarışan Sema Ocak'ın ikiz kardeşi Seda Ocak'ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Seda Ocak neden elendi?

Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Seda Ocak neden elendi? İşte biyografisi...

Survivor All Star'ın bu hafta yayınlanan bölümünde, ada konseyinde yapılan SMS oylaması sonucu en az oyu alarak elenen isim Seda Ocak oldu. Survivor 2022'de gönüllüler takımında yer alan ünlü isim, 17 Mayıs 2022 tarihinde yapılan elemede yarışmaya veda etti. Kendisi gibi Survivor'da yarışan Sema Ocak'ın ikiz kardeşi olan Ocak'ın hayatı merak edildi. Peki, Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Seda Ocak neden elendi? 

Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Seda Ocak neden elendi? İşte biyografisi... - Resim : 1

SEDA OCAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Seda Ocak,17 Ağustos 1985'de Bursa'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümü olmak üzere iki bölümde tercih etti. Ocak, 100 mt engelli koşucu olarak yıllarca spor dünyasında yer aldı.

Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Seda Ocak neden elendi? İşte biyografisi... - Resim : 2

Çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakan Seda Ocak, atletizm Antrenörü olarak görev yapmaya devam etti ve bu vesile ile spor dünyasındaki yerini korudu.2014 yılında, TV8 ekranlarında yayınlanan Ninja Warrior Türkiye yarışma programına katıldı ve ilk turda elendi. 

Seda Ocak kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Seda Ocak neden elendi? İşte biyografisi... - Resim : 3

2019 yılında urvivor Türkiye – Yunanistan yarışmasına katılan Seda Ocak, 2022 Survivor All Star'da da yarıştı ve Gönüllüler takımında yer aldı. Aynı yarışmada ikiz kardeşi Sema Ocak ile karşıt takımlarda oynadılar. Ocak, 54 kilo ağırlığında ve 1,72 boyundadır. Yasin Ocak ile evli olan Seda Ocak'ın iki çocuğu vardır. Eşinin de kendisi gibi aktif bir spor yaşamı olduğu biliniyor.

SURVİVOR SEDA OCAK NEDEN ELENDİ?

Survivor All Star 2022'nin 17 Mayıs Salı günü yayınlanan bölümünde, ada konseyinde yapılanen SMS oylamasında en az oyu alarak elenen isim Seda Ocak oldu.