Seda Sayan: Ona hayranım

Seda Sayan, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. Seda Sayan hayranlık duyduğu erkek oyuncuyu da açıklayarak ismini paylaştı: Caner Cindoruk...

Seda Sayan: Ona hayranım
Seda Sayan, Caner Cindoruk'a hayran olduğunu açıkladı

Seda Sayan yine açıklamalarıyla gündem oldu. Evlilikten, iş hayatına kadar bir çok konuda samimi açıklamalar yapan Sayan, evlilik defterini açmamak kaydıyla kapattığını ve hayatında kimsenin olmadığını söyledi. Sayan hayatına giren tüm erkeklere de mesaj gönderdi.

Önümüzdeki günlerde Yemekteyiz programı ile ekrana dönecek olan Seda Sayan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Onur Büyüktopçu'dan programı devralacak olan Seda Sayan, bir televizyon programına katılarak merak edilen soruları yanıtladı.

"Zerrin Özer çok hırpalandı"

Sadece bir gün süren evliliği ile gündeme gelen Zerrin Özer hakkında açıklamalarda bulunan Sayan, Özer'in çok hırpalandığını söyledi. "Olan Zerrin'e oldu" diyen Sayan, hiç kandırılmadığını ve dolandırılmadığını ifade ederek, "Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Tanıştığım kişiden önce T.C. kimlik numarasını istiyorum" dedi.

Zamanında evlilik sözleşmesi yaptığını belirten ünlü sanatçı, Oğulcan Engin'in babası Sinan Engin hariç sözleşmesiz evlenmediğini ifade ederek, "Çünkü bakmakla mükellef olduğum koca bir aile var. 50-80 kişi neredeyse benim standardımda yaşıyor. Yoksa rahat uyuyamam ki..." diyerek tüm ailesine kendisinin baktığını açıkladı.

En beğendiği kadınlar arasında Serenay Sarıkaya, Hazal Kaya, Fahriye Evcen ve Tuba Büyüküstün olduğunu açıklayan Sayan, kendi hayatında kimse olmadığı için dekolte giyindiğini belirterek, "Hayatımda biri olsa dekolte giymem" dedi.

"Sinan Engin paşamızdır"

Oğlu Oğulcan Engin'in babası Sinan Engin hakkında geçmişte olduğu gibi yine övgüyle söz eden Seda Sayan, "Sinan Engin paşamızdır. Çocuğumun babası. Allah ömür versin. Mutlaka bir erkeğe param geçmiştir. Helal olsun. Onların da bana geçmiştir. Asla kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Aşırı titiz ve düzenliyim. Haksızlığa dayanamam" açıklamasında bulundu.

Seda Sayan: Ona hayranım - Resim : 2
Caner Cindoruk

"Caner Cindoruk'a hayranım"

En beğendiği erkek oyuncunun Caner Cindoruk olduğunu açıklayan Seda Sayan, geçmişte platonik aşkı olduğunu da söyledi.