Seda Sayan'dan İbrahim Tatlıses'i kızdıracak yorum!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde kaza yapmış küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı yanına koşunca "artistlik yaptı" demişti. Ünlü şarkıcı Seda Sayan Tatlıses'î kızdıracak bir hareket yaptı.

Seda Sayan'dan İbrahim Tatlıses'i kızdıracak yorum!

Usta şarkıcı İbrahim Tatlıses Bodrum'da geçirdiği kaza ile herkesi korkutmuştu. Araç içine sıkışan Tatlıses'in yanına ilk koşanlardan biri oğlu Ahmet Tatlı olmuştu. Bu olayın ardından herkes ikilinin barışacağını düşünmüştü. Ancak İbrahim Tatlıses oğlu için "Artistliğini yaptı gitti" dedi. Oğlundan cevap gecikmezken, konuyla ilgili Seda Sayan'dan imparatoru kızdıracak bir yorum geldi. 

İbrahim Tatlıses oğlu ile barışmayı reddetmişti

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, sıkıştığı araçtan sağ salim kurtarılırken, yardımına koşan ilk kişi davalık olduğu oğlu Ahmet Tatlı oldu. Kaza sonrasında barıştılar haberlerine karşı İbrahim Tatlıses'ten sert bir açıklama geldi. Tatlıses "Gece neredeydi" diyerek "Ben elimi öptürmem kimseye. Barış marış olmadı. Kimseyle barışmadım. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gün kahvaltıda hep beraberdik. Kahvaltıda neredeydi? Hala barış diyor… Artist artist… Geldi, numarasını yaptı gitti." cevabını verdi.

Ahmet Tatlı'dan cevap gecikmedi

Tatlıses'in bu sözleri üzerine oğlu Ahmet Tatlı'da babasına sosyal medya üzerinden cevap verdi. Tatlı, yaptığı açıklamada, "Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla" karşılığını verdi.

Seda Sayan'dan İbrahim Tatlıses'ı kızdıracak hareket

Ahmet Tatlı'nın bu paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni gelirken, yorum yapanlar arasında İbrahim Tatlıses'in yakın dostu Seda Sayan'da vardı.

İşte o yorum

Seda Sayan'dan İbrahim Tatlıses'i kızdıracak yorum! - Resim : 1