Seda Sayan'ın 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapmasına Mehmet Ali Erbil'den yorum

Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile albüm karşılığı nikah yapacağı iddiaları ortaya atılan Seda Sayan'a Mehmet Ali Erbil'den bir yorum geldi.

Seda Sayan'ın 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile 7. evliliğini yapmasına Mehmet Ali Erbil'den yorum

Daha önce 6 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, kendisinden 7. kez evlenmek için 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'e 'EVET' demişti. Çıkan evlilik haberlerini doğrulayan Seda Sayan ile genç sevgilisi Çağlar Ökten canlı yayında aşklarını gözler önüne sermişti. Seda Sayan, son olarak nikah tarihini de açıklamış, Çağlar Ökten'i evliliğe kendisinin ikna ettiğini söylemişti. Ayrıca Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlilik sözleşmesi yapıp yapmadığı hakkında da bilgi vermişti. Magazin kulislerine düşen ve bomba etkisi yaratan iddialar olay oldu. Seda Sayan'ın müstakbel eşi Çağlar Ökten hakkında ortaya atılan iddia sosyal medyayı salladı. 59 yaşındaki Seda Sayan'ın genç sevgilisi Çağlar Ökten "4 yıllık ilişkisini bitirip kendisiyle evlenmesi karşılığında albüm sözü verdiği" iddia edilmişti. Seda Sayan hakkında ortaya atılan iddiaya verdiği yanıt vermişti. Mehmet Ali Erbil, 7'nci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan arkadaşı Seda Sayan'a takıldı. Mehmet Ali Erbil, ünlü şarkıcı hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Çağlar Ökten ile evlenmeye hazırlanan Seda Sayan'ın 7. evliliği hakkında "Bak 7'nci geldi. Şimdi 7'nciye gidemezsem, kısmet 8'nci nikahına giderim" diyerek gündem olan Mehmet Ali Erbil, ünlü şarkıcı hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Bu kez Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yaş farkı hakkında konuşan Erbil, "Yaş farkını hiçbir şekilde konu etmemeleri gerekiyor. Kalbin yaşı olmaz ki. Bu bir programlama işi değil. Aşkın yaşı olmaz" dedi.

Ünlü şarkıcı ve televizyon sunucusu Seda Sayan, bir süredir programında birlikte sahne aldığı müzisyen Çağlar Ökten ile birliktelik yaşıyordu. Kendisinden 25 yaş küçük olan Çağlar Ökten'den evlilik teklif aldığını doğrulayan Sayan, 7. kez nikâh masasına oturacak.

"7'inciye gidemezsem 8'yi giderim giderim"

Mehmet Ali Erbil ise bir muhabirin "Seda Sayan yedinci evliliği yapıyor. Siz 4'te kaldınız. Sizin 5, 6 olacak mı?" sorusuna, "Ona yetişmeme daha çok var. 6'ncıya gidememiştim. '7'nciye kısmet' dedim. Bak 7'nci geldi. Şimdi 7'nciye gidemezsem, kısmet 8'nci nikahına giderim" yanıtını vermiş ve gündem olmuştu.

"Kalbin yaşı olmaz"

Erbil, yeni bir açıklama yaparak, "Seda Sayan'ın 7. evliliği hayırlı uğurlu olsun. İnşallah mutlu olur bunu çok hak ediyor. Yaş farkını hiç bir şekilde konu etmemeleri gerekiyor. Kalbin yaşı olmaz ki. Bu bir programlama işi değil. Aşkın yaşı olmaz" dedi.

7 Mayıs'ta Prag'ta müzisyen Çağlar Ökten'le evlenecek olan Seda Sayan, önceki gün Kıbrıs'ta müstakbel eşiyle konser verdi.

Sahne öncesi soruları yanıtlayan Çağlar Ökten, "Çıkan evlilik haberi ile ben çok rahatladım, çünkü ben gizleme taraftarı değildim, üzerimden baskı kalkmış gibi hissettim.
Zaten baştan beri kendisi benim eşim, kıymetlim. Bizim ilişkimiz ile ilgili çıkan olumsuz haberler de umurumuzda değil, yan yanayız görüldüğü gibi" dedi.
Ünlü şarkıcı Seda Sayan, müstakbel eşinin evlilik teklifi için aldığı yüzük hakkında açıklama yaptı.

7 Mayıs'ta Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da evlenecek olan 59 yaşındaki sanatçı, önceki gün İstanbul mücevher standındaydı. Sayan, "Tam nikaha doğru çok doğru bir adresteyim. Çağlar'ın işi kolaylaştı" sözleriyle dikkat çekti. Kaynak: Sabah