Seda Sayan'ın genç eşiyle plaj romantizmi

Seda Sayan’ın kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ve genç kayınvalidesi Hicran Ökten’le çıktığı Bodrum tatilinden kameralara hangi renkli görüntüler yansıdı?

Seda Sayan geçen yaz çıktığı tekne tatilinde muhabirlerin çekim yaptığını görünce pareosuyla denize girmiş, bu görüntüler günlerce konuşulmuştu. Sayan bu sene ise kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ve genç kayınvalidesi Hicran Ökten’le çıktığı Bodrum tatiliyle gündemde... 59 yaşındaki şarkıcı, Akyarlar’daki bir plajda kameramıza takıldı. Seda Sayan, yaptığı esprilerle arasında 4 yaş olduğu konuşulan kayınvalidesini neşelendirdi. 

Sosyal medyayı aktif kullanan sayan, bol bol selfie çekti. Keyfi yerinde olan Seda Sayan zaman zaman yerinde oynadı ve geçen haftalarda saç ektiren eşinin fotoğraflarını çekti.

Seda Sayan ile Çağlar Ökten plajda romantik anlar da yaşadı. Ünlü şarkıcının rahat etmesi için eşinin sırtına yastık koyması dikkat çekti. Seda Sayan zaman zaman plajdaki tanıdıklarıyla da sohbet etti. Arkadaşlarıyla vedalaşmak için ayağa kalkan Sayan, daha sonra tekrar yerine oturdu. Seda Sayan telefonunu elinden düşürmedi. Ünlü şarkıcının kayınvalidesi Hicran Ökten bir ara ayağa kalkıp uzaklaştı. Denize girmeyen Seda Sayan ilerleyen dakilarda eşiyle el ele tutuşup plajdan ayrıldı.