2. baskı çıktı! “Düşüş: siyaset ve felsefe odasında aşk hikayeleri”

Seda Ünsar imzalı “Düşüş: siyaset ve felsefe odasında aşk hikayeleri” adlı roman 2021 yılının sonlarına doğru çıktı. Ünsar’ın imzasını taşıyan roman kısa süre içerisinde 2. baskısını yaptı. Yazar cumartesi günü saat 15.00’te TÜYAP’ta kitabını imzalayacak.

2. baskı çıktı! “Düşüş: siyaset ve felsefe odasında aşk hikayeleri”

Yazar Seda Ünsar’ın ilk romanı olan ve alt başlığı ise “Siyaset Ve Felsefe Odasında Aşk Hikayeleri” olarak anılan romanın geçtiğimiz günlerde ikinci baskısını yaptı. Ünsar romanını şöyle ifade etti: “Düşüş, Batı ve Doğu arasında gidip gelen bir aydınlanma romanı”.

2021 yılında çıkan romanda geniş bir akademik çerçevede olurken romanın konusu çocukluk arkadaşı olan iki ana karakterin hayatın anlamını sorgulaması üzerine kurulu. Ünsar romanı yazış tarzı için David Lynch’ten alıntılayarak kurgulamadan adeta bir bilinçaltı boşalması olarak yazdığını belirtiyor. Seda Ünsar imzalı roman cumartesi günü saat 15.00’te TÜYAP fuarında imzalanacak.İstanbul’dan San Francisco’ya ve Los Angeles’a uzanan hayatları konu alan roman, hayatın anlamı ya da anlamsızlığını keşfetmelerini anlatıyor.