Sedat Aksakallı İYİ Parti'nin kararını tv100'de değerlendirdi: Geri dönüşü yok

tv100 ekranlarının ilgiyle izlenen Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Aksakallı, "Hiçbir şekilde geri dönüşü yok, bir daha ittifak meselesi gündeme alınmayacak. İstanbul ve Ankara’da da tıpkı diğer şehirlerde ve ilçelerde olduğumuz gibi hür ve müstakil gireceğiz." dedi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İletişimci ve Yazar Ferhat Murat, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Programda, İYİ Parti Genel İdare Kurulu'nda (GİK) CHP'nin yerel seçimlerde iş birliği teklifini oy çoğunluğuyla reddetme kararı ele alındı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı ile görüştüğünü belirten tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, şu ifadelere yer verdi:

"SEÇİMLERE HÜR VE MÜSTAKİL GİRECEĞİZ"

"Ben yayına girmeden önce Sedat Aksakallı ile görüştüm bu kararı değerlendirmesini rica ettim. Sedat Aksakallı ‘Hiçbir şekilde geri dönüşü yok, bir daha ittifak meselesi gündeme alınmayacak. İstanbul ve Ankara’da da tıpkı diğer şehirlerde ve ilçelerde olduğumuz gibi hür ve müstakil gireceğiz.

"CHP DIŞINDA HERHANGİ BİR İTTİFAK İÇERİSİNDE DE BULUNMAYACAĞIZ"

Zaten çalışmalarımız vardı o çalışmalar doğrultusunda adaylarımızı açıklayacağız. Bugünü de atlattık, yarın daha iyi olacak. CHP dışında herhangi bir ittifak içerisinde de bulunmayacağız’ ifadelerini kullandı."