Sedat Şahin Suç Örgütüne yönelik operasyonda 19 tutuklama! Ne ararsan var; silah, çek-senet, uyuşturucu…

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Koordinesinde Antalya KOM Şube Müdürlüğü görevlileri, Sedat Şahin Suç Örgütü ile bağlantılı şüphelilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Gözaltına alınan 39 şüpheliden 19’u tutuklandı. Operasyonda, 15 adet tabanca, 21 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği, bin 359 adet tabanca fişeği, 44 adet av fişeği, 2 adet boş kovan, çok sayıda çek-senet ve 5 gram uyuşturucu madde olan metamfetamin ele geçirildi.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Koordinesinde Antalya KOM Şube Müdürlüğü görevlileri, Sedat Şahin Suç Örgütü ile bağlantılı “Çıkar Amaçlı Silahlı Suç Örgütüne” yönelik 6 Ekim tarihinde operasyon gerçekleştirdi.

NE ARARSAN VAR!

Operasyon kapsamında, aralarında örgüt lideri ve örgüt yöneticilerinin de bulunduğu 39 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda, 15 adet tabanca, 21 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği, bin 359 adet tabanca fişeği, 44 adet av fişeği, 2 adet boş kovan, çok sayıda çek-senet ve 5 gram uyuşturucu madde olan metamfetamin ele geçirildi.

19 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Savcılık ifadeleri ve hakimlik sorgularının ardından şüphelilerin 10’u serbest kalırken, 10 şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 19 şüpheli ise tutuklandı.