Şehir hayatına isyan etti, 10 yaşında her şeyi terk edip köye kaçtı... Şimdi tek bir hedefi var

Rize’de yaşayan Arif Erdem Bayraktar 10 yaşında iken babaannesinin evine gittiği köy hayatına hemen alışarak köy hayatını benimsedi. Köy hayatını şehir hayatından daha çok seven Bayraktar 10 yaşında babaannesinin yanına yerleşerek hayatını köyde sürdürmeye başladı. Şimdilerde 19 yaşında olan genç çocuk köyde tarım ve hayvancılık işlerini yaparak geçimini sağlarken işlerini daha da büyüterek kendisinin ürettiği süt ve süt ürünlerini tüm Türkiye'ye tanıtmak istiyor.

Şehir hayatına isyan etti, 10 yaşında her şeyi terk edip köye kaçtı... Şimdi tek bir hedefi var

Rize’nin Hemşin ilçesine bağlı Leventköy Demirciler Mahallesi'nde yaşayan Arif Erdem Bayraktar 10 yaşında iken köyde babaannesiyle beraber yaptığı işleri severek ve isteyerek benimsedi. Köy hayatını şehir hayatından daha çok seven Bayraktar, daha sonrasında ise köyde babaannesinin yanında yaşamaya başladı.

 

Şehir hayatına isyan etti, 10 yaşında her şeyi terk edip köye kaçtı... Şimdi tek bir hedefi var - Resim : 1

ÜRÜNLERİNİ TÜRKİYE’YE TANITMAK İSTİYOR

Köyde doğal yaptığı ürünleri bütün Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmayı hedeflediğini belirten Bayraktar, "İleri zamanda büyük çaplı hayvancılık, organik tarım ve arıcılık yapmayı düşünüyorum. Hayvanlarımın sütüyle yaptığım ürünleri bütün Türkiye’ye, bütün dünyaya tanıtmak istiyorum. Organik, katkısız ve organik vadide yetişen ürünlerimizi herkese tanıtmak istiyorum çünkü artık her şey sunileşti. İnsanların daha çok organik beslenmesini istiyorum" şeklinde konuştu

Şehir hayatına isyan etti, 10 yaşında her şeyi terk edip köye kaçtı... Şimdi tek bir hedefi var - Resim : 2