Şehri terk ettiler! Nil Karaibrahimgil ve eşi ormana yerleşti

'Özgür Kız' Nil Karaibrahimgil ve eşi Serdar Erener, şehirdeki yaşamlarını bırakıp ormana yerleşti. Nil Karaibrahimgil, radikal bir kararla ormana yerleşerek iyileştiğini söylerken sakal bırakan ve baston kullanan eşi Serdar Erener ise şehri tehlike olarak gördüğünü kaydetti.

Şehri terk ettiler! Nil Karaibrahimgil ve eşi ormana yerleşti

'Özgür Kız' Nil Karaibrahimgil, 21 Ocak 2010 tarihinde, Sertab Erener'in kardeşi reklamcı Serdar Erener ile Nil Nehri kıyısında yapılan düğünle dünya evine girdi. Çift, Mayıs 2014'te Aziz Arif adını verdiklerini oğullarını kucağına aldı. 

Gözlerden uzak bir yaşam süren Nil-Serdar çifti, şehri terk edip doğayla baş başa kaldıkları orman içinde bir eve yerleşti. Çiftin yaşamını, “Havadan Sudan Kuştan Sohbetler” adlı YouTube programıyla doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş, ekrana taşıdı. 

Programa konuk olan Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener çifti, yeni yaşamlarından bahsetti.

Ormana yerleşmenin radikal bir karar olduğunu söyleyen Nil Karaibrahimgil, “Ben apartman çocuğuydum, burası benim için bir iyileşme yeri oldu. Gerçekten radikal bir karardı taşınmak. En büyük motivasyonum oğlum oldu. Akaretler’de oturuyorduk, 24 saat gürültünün içindeydik. Doğa çocuklara verebileceğimiz en büyük hediye” dedi.

Sakalı ve bastonuyla dikkat çeken Serdar Erener ise, “Biz Aziz Arif açısından bana göre şehirden yeteri kadar uzak değiliz. Tehlike 40 dakika ötede. Şehir eşittir tehlike benim için.” Erener programda böcek sevgisini de anlattı: “Ben küçükken yazlarımızı Akçay’da geçirirdik. Annemin Akçay’da ziraat mühendisi komşusu vardı. Onunla tarlalara gezmeye giderdik, bize böcek gösterirdi. Ben böcek sevgisi edindim o kadından. Böcekleri çok beğeniyorum. Hatta evde sağdan soldan bulduğum böcekler var. Tabiat harikası bence onlar. Duvarda duruyorlar.” diye konuştu.